Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Македонската кошаркарска репрезентација има нов реномиран спонзор во турскиот авиогигант „Туркиш Ерлајнс“. Главниот спонзор на УЛЕБ Евролигата потпиша едногодишен договор за соработка на Македонската кошаркарски федерација.
http://republika.mk/?p=407486

Таман сега уште толку ќе ја опустоши федерацијата за после него да нема ни К од кошарка...

Дај боже да сум грешка.
Не си грешка уште повеќе ќе биде иполитизирана и диригирана федерацијата. Катастрофа, пеце беше сјајен кошаркар но после тоа си мати зделки и политика.

Како се погодува бирањево за претседател е морници.Од било кое поле и сфера да е,секогаш е матен.Со голема резерва буљаш и се плашиш нема ништо ново да дојде.Пеце ми е незгоден тип.Одличен спортист но како човек и бизнисмен кој имаше многу далавери за кои се шушка во Скопје,те заплашува и оддалечува од подршка кон него .

Нека го врати Николов и Антиќ како за почеток, па за понатаму ќе видиме.

^
Ни едниот нити другиот ќе го врати ... Ќе служи како продолжена рака на партијата и ќе исполнува партиски агенди , како што тоа го прави Илчо во ФФМ.
Треба да се постави човек со визија и идеја , а очигледно Пеце не е тој човек . Да не прајме муабет за начинот и изборот на кој седна во федерација ... Буквално насила го избркаја Димевски.
Се плашам дека ќе направи хаос во кошарката .
Дајбоже да грешам.

Јас знам сигурно дека ке играат Илиевски и Чековски за останатите не се знае.

100% сигурен извор.

Гнидата Самарџиски нема да игра.

Илиевски и во квалификациите требаше да игра,но има проблем во семејството.

Pero 99 % nema da igra

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom