Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Го заглеав мечот малце покасно, Грин влезе во игра денеска?

А за Костовски, Симоновски и уште некој не му се секирам, кога знам дека на битните утакмици ни 2 секунди нема да влезат во игра, а не да бидат клучни играчи во репрезентацијата, само ме плаши за некоја година подоцна кога треба да очекуваме тие да се „лидери“ во тимот.:oops:

Од ова прво полувреме сум задоволен. Во глобала изигравме добро освен онаа серија на Литванија од 13 или 15-0...
Чековски (но комент)
Самарџиски ѕвер. Кога излезе ни ја направија таа серија, кога влезе и тројки почна да дава. Многу напреднал. Според мене ке биде еден од најдобрите на квалификациите.
Костовски добро изигра има доста асистенции, доста навремени додавања кон Самарџиски, солидно ги разигрува останатите. Дамјан изненадува, според мене втор играч засега во нашиот тим после Самарџиски. Војдан иако солиден очекував малку повеке од него. Соколов од година во година се повеке назадува....Кирил Николовски солиден во одбрана, но во напад го нема никаде... Засега играме добро, доколку се поправи шутот имаме шанса и да победиме само доколку не паднеме кондиционо

Аце има 24 године не знам што га пљукате толко,дечко Куманово целу сезону га одржуеше у живот,имаше најдобар процент на слободни у нашу лигу,и одличан тројкаш е.

Првата петорка ни беше под 25 години и во тие моменти водевме. Секоја чест.
И не јадете гомна за Костовски. Ова му е втора посериозна утакмица и многу покажа првово полувреме има време за него да созрее, млад е. И незнам што очекувате вие од играчиве бе ало! Кај нас само Самарџиски игра у колку толку добар клуб, другиве сите у просечни тимови играат, за разлика од нив. Жалгирис, НБА, Олимпијакос...
Одлично сега за сега, и да изгубиме 15 разлика нема да ми смета. Има време за овие играчи да се докажат.

Првата петорка ни беше под 25 години и во тие моменти водевме. Секоја чест.
И не јадете гомна за Костовски. Ова му е втора посериозна утакмица и многу покажа првово полувреме има време за него да созрее, млад е. И незнам што очекувате вие од играчиве бе ало! Кај нас само Самарџиски игра у колку толку добар клуб, другиве сите у просечни тимови играат, за разлика од нив. Жалгирис, НБА, Олимпијакос...
Одлично сега за сега, и да изгубиме 15 разлика нема да ми смета. Има време за овие играчи да се докажат.

Не би рекол просечни потсети се кај играше Владо, Бо и каде игра моментално Перо... Искуство големо макар и за една сезона за Перо. Војдан и Дамјан се над просекот без разлика кај играат... Освен ако мислиш без нив што не се приклучени уште.

Не би рекол просечни потсети се кај играше Владо, Бо и каде игра моментално Перо... Искуство големо макар и за една сезона за Перо. Војдан и Дамјан се над просекот без разлика кај играат... Освен ако мислиш без нив што не се приклучени уште.

Па тие што ги наброја не играат бе друже...Оние кој играат моментално играат во просечни тимови...

Ако ги тепаме пак на нивни терен... :pos:

Абе има ли негде статистика?
--- надополнето: 16 јуни 2012 во 17:22 ---
Близнаците ГАЗАТ!!!

Леле каква игра, овака не игравме ни кога го освоивме четвртото место.:D

Без Бо, Владо, Гечевски и Перо и пак парираме... А судииве се домашни јасно е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom