Кошарка

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Може тука сум јас,ако некогаш се договориме,пишете ми:)

:pos2::pos2:Ај тек тек?:back:

Тренирам кошарка,супер спорт е. И надвор од тренинзите играм на спортски понекогаш,ако се собериме женско друштво ( ова ептен ретко,пошо се страмет некој женски,као демек само ние таму женски ќе играме :tapp: ) . А со машки не играм, ептен груби се и плус не знает да игрет :baeh:
:pos2::pos2:Ај тек тек?:back:
:tapp::tapp: Со девојче ќе иде да игра баскет, да 3аем да се крстам со лева рака... Абе викни некое машко,не пред девојчиња бе Тимче, цц...

Емка слободно играј му, бот е :)

Да се среди времето малце, може ние во Струмица да удреме неколку партии баскет... ;)

:tapp::tapp: Со девојче ќе иде да игра баскет, да 3аем да се крстам со лева рака... Абе викни некое машко,не пред девојчиња бе Тимче, цц...

Емка слободно играј му, бот е :)

Да се среди времето малце, може ние во Струмица да удреме неколку партии баскет... ;)
Ај со душа чекам да те посерам:vozbud:

Ај коо ке се растопе снего:tapp:

А може и на снег, па ќе има и клизачки стартови во воздух :pos:. Иначе ти пробистипка играј со мене и ич не се секирај 100 % тепаме:wink:. Ај нека се стопли па ќе се себереме на улична кошарка. :helou:

А може и на снег, па ќе има и клизачки стартови во воздух :pos:. Иначе ти пробистипка играј со мене и ич не се секирај 100 % тепаме:wink:. Ај нека се стопли па ќе се себереме на улична кошарка. :helou:

:pos: :pos: договорено

Јас неможам да замислам во текот на наделата да не играм баскет.Сега пошто е ладно мора само во сала и тоа по три пати неделно само играме.Поради повреди се откажав од редовни тренинзи али онака нема шанси да се откажам.Кошарката е мојот живот:vozbud:

коленото?:nesum:

Е тоа е зезнато, мене коленото ме сокина целиот и едвај трчев после тоа една година, и кога видов дека не може се да биде по старо се откажав од активно тренрирање кошарка.:cry:

и мене ми се игра бе луѓе, онака у пиво(или што и да е) за да имам мотивација...
мора да оправиме еден официјален кајгана турнир летово, здравје да е, па да видите што ке се случува...

и мене ми се игра бе луѓе, онака у пиво(или што и да е) за да имам мотивација...
мора да оправиме еден официјален кајгана турнир летово, здравје да е, па да видите што ке се случува...

Добра идеја. (= Само ептен овде има самоуверени играчи. :))

Одлична идеја.. само да се најде некој организатор и локација каде што ќе се игра и се ќе биде ОК.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom