Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2:Ај тек тек?:back:
Тренирам кошарка,супер спорт е. И надвор од тренинзите играм на спортски понекогаш,ако се собериме женско друштво ( ова ептен ретко,пошо се страмет некој женски,као демек само ние таму женски ќе играме) . А со машки не играм, ептен груби се и плус не знает да игрет :baeh:
:pos2::pos2:Ај тек тек?:back:
Ај со душа чекам да те посерамСо девојче ќе иде да игра баскет, да 3аем да се крстам со лева рака... Абе викни некое машко,не пред девојчиња бе Тимче, цц...
Емка слободно играј му, бот е
Да се среди времето малце, може ние во Струмица да удреме неколку партии баскет...![]()
Немај гајле:zlo:само да се оправи времето а можи и таму на лето.а вие двете мн позитивно ме изненадивте :bravo:... можи да напрајме некогаш мешани екипи :zlo:
Ај со душа чекам да те посерам![]()
Ај коо ке се растопе снегоСамо тоа не:pos2: Кога ќе се подобри времето ќе се собераме некаде повеќе души и ќе и3играме...![]()
Ај коо ке се растопе снего![]()
А може и на снег, па ќе има и клизачки стартови во воздух. Иначе ти пробистипка играј со мене и ич не се секирај 100 % тепаме:wink:. Ај нека се стопли па ќе се себереме на улична кошарка. :helou:
Јас неможам да замислам во текот на наделата да не играм баскет.Сега пошто е ладно мора само во сала и тоа по три пати неделно само играме.Поради повреди се откажав од редовни тренинзи али онака нема шанси да се откажам.Кошарката е мојот живот![]()
Не зглобовите на раката :nesvest:коленото?:nesum:
и мене ми се игра бе луѓе, онака у пиво(или што и да е) за да имам мотивација...
мора да оправиме еден официјален кајгана турнир летово, здравје да е, па да видите што ке се случува...
и мене ми се игра бе луѓе, онака у пиво(или што и да е) за да имам мотивација...
мора да оправиме еден официјален кајгана турнир летово, здравје да е, па да видите што ке се случува...