- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.841
- Поени од реакции
- 85.946
Ја тек сеа дознав, пошто цела ноќ играв видео игри. Мада, сумњиво ми стана еден момент коа почнаа поише брзи помоши да вртат со сирените у исто време.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Северџани, не сакам да направам screenshot од фејсбук од северџаниве ги имаат споделено страниците од тетовско.da ne ispadne deka samo kauri bile u modeluarnata
дечко олади, и ти си северџанСеверџани, не сакам да направам screenshot од фејсбук од северџаниве ги имаат споделено страниците од тетовско.
Сите се споделени на портали и фејсбук. Северџани сами се нарекувате.дечко олади, и ти си северџан
според моменталниов устав и ти си северџан, сите сте северџани, мене не ме бројСите се споделени на портали и фејсбук. Северџани сами се нарекувате.
има оставка, ама не од тие што треба, туку од Економскиот директор на болницата Артан Етеми кој што кажал дека има пропоусти во изградбата на болницата месеци порано од настанов.![]()
МЗ: Модуларната болница во Тетово изградена согласно сите предвидени процедури и стандарди - се утврдат причините за несреќата
Откако изутринава се појавија информации во медиумите и на социјалните мрежи дека пропусти при градбата може да се причина за пожарот во модуларната болница во Тетово, Министерството за здравство ја информира јавноста дека сите 19 модуларни ковид болници во државата, се типски објекти, градени...mk.tv21.tv
Значи одговорност нема, ни какви бакрачи од оставки сраааааамота
Со секое спомнување у негативна конотација се повеќе сум воодушевен како луѓе се спремни у негативна конотација да ја стават пазарната економија. Преселете се во Кина па јавете од таму колку е убав тој систем баш да видиме.Проблемот глобално е целиот пост модерн, либерализам и пазарна економија.
![]()
ОБНОВЕНО Пожарот може да бил предизвикан од дефибрилатор со кој лекарите се обиделе да реанимираат девојче - Слободен печат
Тетовчанка, чиј татко се лекувал од ковид во модуларната болница во Тетово, вели дека пожарот најверојатно настанал откако лекарите во соседната соба со дефибрилатор се обидувале да реанимираат девојче, кое било на умирање. Во моментот на интервенцијата, вели тетовчанката, слушнала повици дека...www.slobodenpecat.mk