- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.829
- Поени од реакции
- 85.925
Ја имам план Бе, уште од почеток на пандемијата. Изгледа ќе треба да се активира.Знам дека не ме исклучува. Затоа реков, се надевам за вас![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја имам план Бе, уште од почеток на пандемијата. Изгледа ќе треба да се активира.Знам дека не ме исклучува. Затоа реков, се надевам за вас![]()
Да не идеш у кинаЈа имам план Бе, уште од почеток на пандемијата. Изгледа ќе треба да се активира.
Ќе соопштам јавно све, кога ќе ја поминам првата етапа од планот.Да не идеш у кина
не одговори, дали се вакцинира?За кои болни да кажам? Јас сум на пулмо хоспитализиран,тука нема болни од ковид 19,само ако си негативен те примаат.Конкретно јас сум ја прележал пред месец и половина како што кажуваат докториве и сега имам пост ковид компликации,билатерална пневмонија,некаква си тромбоцитна емболија,д димери плафон што никако не се спуштаат и тоа е тоа.У секој случај со ковид немаме допирна точка
Не бре,каква вакцина.Работевме на случајот со сопругата,ако ме разбираш што сакам да кажамне одговори, дали се вакцинира?
Не бре,каква вакцина.Работевме на случајот со сопругата,ако ме разбираш што сакам да кажам![]()
Со солна киселина да видам како ги полнат вакцините пак ке боцнам кога ке излезам од болницава
Лични информации кои не се битни за тебе.и сакаш да кажеш дека си замина во странство во подолг период без да се вакцинираш?
Батали го, нели гледаш дека незнае што пишува, неможе човек крајот да му го фати... „пак ќе боцнам“ јас разбирам некое повторено дејствие, барем така изгледа од оваа страна на мониторот и сакаш да кажеш дека си замина во странство во подолг период без да се вакцинираш?
... „лични информации“ кажани овде на форум како коментар, не знам што би те тебе интересирало, а за мене не се битни?Лични информации кои не се битни за тебе.
Не бјонс, не е тој контекстот. Ниту формата.... „пак ќе боцнам“ јас разбирам некое повторено дејствие, барем така изгледа од оваа страна на мониторот и сакаш да кажеш дека си замина во странство во подолг период без да се вакцинираш?
На 28-ма страна има статистика за САД. Релативно мали бројки, варираат според пол и старосна група. Релативно лесни случаеви и најголем дел(80+%) пуштени дома после 24 часа. Без смртни исходи.British health chiefs may soon reveal Covid vaccines made by Pfizer and Moderna are linked to an extremely rare form of heart damage already seen in the US and Israel
![]()
UK health cheifs say rates of myocarditis are higher than expected
EXCLUSIVE: British cardiologists told MailOnline a change in language on the MHRA's website signalled that it could be about to issue a warning about the link.www.dailymail.co.uk
Чекам да видам што ќе се случвит до крајов на годинава па и другата ...