- Член од
- 25 февруари 2020
- Мислења
- 196
- Поени од реакции
- 174
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
... тоа ,, не ти се верува,, ,,со кого дискутираш,, , а ова е форум нели, ќе ме замисли дали да ти одговорам, но ете ќе дадам шанса за добро дружење и споделување на мислење,Ако се стварно само 10% а не се но ајде, ќе може да објасниш зошто имаме 1300+ хоспитализирани?
Колку сме имале претходните години? Сигурно била некоја ептен мала бројка да беше поголема медиумите ќе известуваа на сите вести за тоа.
Така да останува тоа како "мистериозно" според твојата логика имаме толку голема бројка на хоспитализирани?
Дали грипот оваа сезона се појачил многу или како заболекарот луѓето од страв и паника се хосп.?
Не ми се верува дека за ова дискутирам со """докторка"""
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
... немоќност на дебатирање се покажува со свртување на коментарот кон примена на граматиката и интерпукциски знаци на форумско виртуелно платно каде има слободен начин на изразување и пишување?Се обидов да прочитам. Кога некој не се согласува со мене би сакал да го прашам зошто и како, ама осум редови текст, ниту една точка, голема буква и нормално составена реченица, ќе го прескокнам ова.
Знам дека можеби и ќе ми речеш дека те заболе, ама има едно правило кое вели дека игнорантското однесување не носи ништо добро.
Бијонс, премногу информации имаш за што, и во колкава мера се случува во јавните тоалети од двата пола. Загрижувачки е малку.
имавме такво, на многумина здравјето им се уништи, без обзир дали сакале да дадат пари за здравје, немало можност за приватно....а не беше никако ПРАВЕДНО, туку се зависеше од ВРСКИ и ПРИЈАТЕЛИ, а предност имаа пациенти од докторски фамилии и со партиски врски.........Здравството треба да е солидарно, бесплатно, државно. Слично како армијата, полиција, ако беше порано здравството имаше мобилизациска резерва, не 1300 а десет илјади од горе да прими. Тогаш немаше да има потреба од карантин, маски....
Проблемот е што гледаш на бубиве преку нивната наметната призма. Убаво е да се сопреш, расониш, прочиташ некоја книшка и погледнеш на стварите од горе, не само за ковид а целата слика, кој, како, зашто ?
Фала,Мислам некој праша како немало детални податоци за смртност сега во време на компјутери.
@Бачето тоа што ти можеш само фејк податоци да пронајдеш на интернет не значи дека нема недела за недела.
![]()
Graphs and maps
www.euromomo.eu
Во моментов Словенциве водат во Европа по зголемена вкупна смртност.
Од она што знаеме, несаканите ефекти се благи и неспецифични, истите се јавуваат и кај другите вакцини. Една од предностите што ќе ги имаме како земја од третиот свет е дека ваквините ќе стигнат 2 месеци покасно од остатокот од светот и ќе се има подобар увид во несаканите ефекти и заштитата која ја нудат.80% Имале лоши ефекти после примањето на вакцината...
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
Даваат лажни податоци да не пукне брука или да не мора дома да седат...Не остана еден нормален во ситуацијата, пазете случка.
Оди другарче да се тестира, ред се чека за тест во Плодност, му се смачи на типот си заминал, му звонат по некој сат му викаат позитивен е резултатот
И овој прашалници целиот, кој резултат ? Не се тестирав јас
Ова е втор случај шо слушам вака, и тоа од блиски луѓе кои ги познавам.
Јас мислам не знат кај терат, ни кој се тестирал, ни кој е позитивен ни кој е негативен.Даваат лажни податоци да не пукне брука или да не мора дома да седат...
ЈОК...тие ќе направат вакцини нови без нуспојави, а лошите вакцини ( како и сите друго лоши производи) ќе ни ги начукаат нас, е сега некој од власта што ќе потпише да се земат вакцини со нуспојави ќе си го нафатира џебоОд она што знаеме, несаканите ефекти се благи и неспецифични, истите се јавуваат и кај другите вакцини. Една од предностите што ќе ги имаме како земја од третиот свет е дека ваквините ќе стигнат 2 месеци покасно од остатокот од светот и ќе се има подобар увид во несаканите ефекти и заштитата која ја нудат.![]()
Скроз си во право, ама зошто би имале во систем во Плодност рандом податоци?^^и мене ми личи нелогично, али да не заборавиме каде живееме