Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха, горки солзи ронам
Јас или германските агенции кои го откриле и објавиле овој беден фалсификатЛурц, ја забега и ти братми, џоа второ тенеке си
Ц А Р И Ц А
слушаш како објаснува докторкава која е главен експерт за имунизација во Центар за јавно здравје во Скопје?
еве ти еден квиз да го пополниш, да не ти е досадно у изолацијалурци го менува тенеке додека е на одмор![]()
Не биди сигурен. За нас можеби ќе биде исто, можеби полошо. За оние од западна каде и до сега немаа некоја мака, сега ќе бидат тотално слободни за нив ќе биде мртов.Е сега новиот министер за здравство ќе го прогласи ковидот за мртов:
![]()
Алтернатива ги добива здравство, администрација и МЕПСО
Лидерот на Алтернатива Африм Гаши на свиканата седница на Централното собрание на партијата пред членовите вечерва ја презентира понудата на премиерот Зоран Заев за Алтернативата да стане дел од Владата. Како што неофицијално дознава Алсат, партиското тело меѓу другото ќе расправа и за ресорите штоinfomax.mk
Јас би сакал да е разумен и да не олабави со глупостите, ама подобро и нека не верува, отколку да е ненормален како актуелниот и како тебе.лурци, треба да рониш, тешко нас сега кога ќе ни стават министер кој не верува во вирусот
Не биди сигурен. За нас можеби ќе биде исто, можеби полошо. За оние од западна каде и до сега немаа некоја мака, сега ќе бидат тотално слободни за нив ќе биде мртов.
Јас мислам дека нема да ги делат на оние од западна и оние од Скопје кои се побројни а покрај нив и останатите како нас ќе влегуваат секаде без сертификати.
Ќе видеме, сепак и некој од над него координира. Посакувам да не куртулат од глупостите, најразумно ќе е да каже правете што сакате, кој сака нека носи маски, кој не сака нека не носи, кој сака нека прими вакцина кој не - не и тоа е тоа, живот иде даље.Јас мислам дека нема да ги делат на оние од западна и оние од Скопје кои се побројни а покрај нив и останатите како нас ќе влегуваат секаде без сертификати.
Ќе видеме, сепак и некој од над него координира. Посакувам да не куртулат од глупостите, најразумно ќе е да каже правете што сакате, кој сака нека носи маски, кој не сака нека не носи, кој сака нека прими вакцина кој не - не и тоа е тоа, живот иде даље.