Копа Америка 2015

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот на Копа Америка 2015?

• Вкупно гласачи
    146
  • Гласањето е завршено на .
да ти се одгледа футбал
видал му влепи шлаканица на онај со црвенион картон во 5мин , наместо видал да добие картон не добива ништо а од перу овај жолт добива... покасно добива и втор жолт истиот и ајде црвен.
+ гол од офсајд алал да му е . да играа 11 вс 11 ќе го земеја без раце

да ти се одгледа футбал
видал му влепи шлаканица на онај со црвенион картон во 5мин , наместо видал да добие картон не добива ништо а од перу овај жолт добива... покасно добива и втор жолт истиот и ајде црвен.
+ гол од офсајд алал да му е . да играа 11 вс 11 ќе го земеја без раце

Aма и им поштија чист гол на Чиле.

да ама да не им дадеше црвен немаше воопшто да дојде до тој момент, скрос друг тек настаните ќе добиеја... значи неќам да ме сватите погрешно јас си навивав за чиле али после онакви одлуки мисе одмилуваат

6 часа сме разлика со Чиле?

Тек сега ми е јасно зошто изгубија бразилциве,педерска работа ги наместија Паргвај ни криви ни дужни.

Шо бидна бе, Меси гол неможе да даде :D

Реално, Меси растури вчера. Сеа што неможе да даде гол, јебига. Ви кажав во Барса и Реал претерано ги форсират Меси и Роналдо, па од таму и тие неверојатни статистики. Тука кога нема време за играње кур ташак малце подруго е. :P

Меси само 1 гол постигна на Копата. Затоа ќе ги отвори на Чиле у финалето. :D

Нема да ги отвори, тој ја прави цела игра, тој е додавачот. Една шанса за гол по натпревар има.

вчера искина ангелот, прејако изигра воодушевен бев од него а и од цел тим на аргентина...

Меси против Колумбија само со бодичек можеа да го запрат :D супер игра на овие 2-3 утакмици што ги ѕирнав, нема замерки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom