Конфликт меѓу Иванов и грчкиот амбасадор во Германија!

• Креатор на темата Креатор на темата Bratot
  • Време на започнување Време на започнување
Sto mu trebase vakov govor, sega ke pocnat kurvive da vikaat deka ova e provokacija sto ne smee da se sluci, kako da se ponizi eden gay, pa tie sekogas treba da se glavni faci.Sega gayland ke se naluti i nisto nema od NATO, Eu i slicni sranja, a ako dodeka krsevme kicma daleku stignavme.

Нема што да се лутат гејците, тој само им ја кажал вистината. Е сега светот почна да го гледа овој циркус кој ние го живееме еден век. Ќе зажалат грците за се, само кој ќе биде жив да види.

Само така претседателе!!!

Браво на председатела,но това е глас во пустинja засега.

Ајде бе, кој тоа рече така ?
Што не си го гледате царството и царот !? :pos2:

Дајте изјава од Фрчко! Има тој нешто да каже сега? Како би постапил тој? Би пробал да го уништи грчкиот амбасадор со неговите `добри` фрази? Или би се подзамислил малку пред да каже нешто! Лесно е да бидеш македонец во Македонија... Биди македонец и онаму кај што сите те газат кога изговараш М од Македонија...

Браво за Иванов. Покажа КАРАКТЕР во ситуацијава. Секоја чест. Богами треба храброст за тоа...

Конечно еден без пардон да ја брани нашата кауза,се надевам дека така ке остане до крајот...секоја чест

Иванов некако ми е неснаодлив за професор по право. Но, секако дека е поголем Македонец од било кој досегашен претседател (освен од Ченто и Н. Карев). Требало да му одговори на грчулето дека основно човеково право на секого е да се чувствува како сака и да слави кого сака, а ако Грција треба со декрети да одредува некому како треба да се чувствува и да се нарекува, дека тоа е фашизам.

Единствено логично решение е двојната формула.Едно име за Гејциве(јас мислам да им дадеме слободно право да не викаат како сакаат),а за сите останати Македонија.Нека има во меѓународни договори фусноти дека Гејциве не прознаваат под тоа и тоа име.Нема проблем.
Ама,да се откажеме од 126 земји кои не признаваат како Македонија,и уште 30 и кусур кој билатерално не признаваат како Македонија е ИДИОТИЗАМ НА КВАДРАТ.Кој прифати такво нешто на бесилка одма.:toe:

Браво Ѓорѓе.
Импулсивна личност е,не ме изненадува покажувањето на муда.

Ама така треба.
Само тој шо ги има може да се фали со нив..

Браво бе браво така се брани држава.....а не како киборгот кога викаше во гејлада пред медиуми дека сме биле дојдени од по зад карпатиие да му е...м фацата

За ова Иванов доби аплауз од сите присутни и го замолчи гејот.
Секоја чест претседателе!

Има ли снимка од говорот на Претседателот. Сакам да го видам и слушнам со мои очи и уши. Ве молам :smir:

Секоја чест за нашиот прецедател. Само така :)

Јас дојдов до идеа да напишеме едно писмо во име на сите кајганџии , а и пошироко од сите граѓани на Р. Македонија и да му заблагодариме и честитаме на Претседателот за искажаниот став во врска со наметнатиот проблем на БTПГ (бившата турска провинција грција).
ETPOG - ex turkish province of greece.

Јас дојдов до идеа да напишеме едно писмо во име на сите кајганџии , а и пошироко од сите граѓани на Р. Македонија и да му заблагодариме и честитаме на Претседателот за искажаниот став во врска со наметнатиот проблем на БTПГ (бившата турска провинција грција).
ETPOG - ex turkish province of greece.
Ќе ми извиниш Горане ама ова е лоша идеја. Секој претседател треба на тој начин да ја брани Македонија, всушност затоа и е избран од македонскиот народ. Тоа што го изместија критериумот претходниве разочарувања од претседатели не значи дека треба да претеруваме со такви гестови. Значи ние еве му изразуваме поддршка за ставот и настапот и така само да продолжи зашто тоа му е работата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom