Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно сфатив дека не треба да се заебавам и дека треба да почнам да учам :)

Конечно сватив дека „љубовта“ не постои... ( се се прави за пари, ти се правиш за пари, цел свет го вртат пари, пари, пари, пари, пари) :toe:

konecno sfativ deka zivotot e samo obicna laga i nistopoveke so deka se trudime na krajot pak ke zavrsime kako obicni smrtnici toa e tocno

konecno svativ deka I am who I am so I don't give a fuck what the others think about me!!!!
Jas sum to so sum i ic glava ne me boli drugite so mislat:toe:

конечно сфатив дека најдобрата другарка не ми била најдобра..................значи замислете некој на кој сум му верувала тоооооооооооолклу долги години на крајот да сфатам дека сето тоа паднало во вода и дека сите работи кои сум мислела дека ги знае само она всушност преку нејзе ги дознал цееееееееееелиот свет............ете ти таа сеуште м,исли дека ми е најдобра другарка но јас си знам дека не ми е..................и мноооооооооооооогу ми е жал.,...................но и мило ми е што сфатив...........................:wink:

Дека морам да престанам со некои работи.
Има ли посладок датум за таков почеток од роденденот?

Дека обожавам да играм :)

Колку само сум била јас сакана! :icon_bigg
Ама идиот од човек, додека не уништи или загуби, не цени. Као ја.

Конечно сфатив дека џабе ми било што се нервирам за се и сешто (за луѓе кој не вреди ни да ги спомнам и за луѓе кој дозволиле да се нервирам за нив!).Никој тоа неможе да го поправи ни па да ми надокнади за моментите поминати во нервоза...Знам дека и по се што ми се случи јас пак ќе се нервирам ама барем ќе бидам по разумна.brm:

Конечно сфатив дека немам среќа во љубовта, и дека никогаш нема да имам!

Конечно сфатив дека..
~ колку повеќе време поминуваш со некоја личност, толку повеќе стануваш свесен за нејзината користољубива природа
~ постојат многу интересни личности и жал ми е што сум пропуштила да бидам во нивно присутство за сметка на некои други
~ го сакам :back:

Конечно сфатив дека секогаш ќе постојат луѓе кои ќе ни се мешаат во животот и ни прават сплетки(едноставно нема спас од нив - како да немаат свој живот па си го пикаат носот кај што не им го збира) и сфатив дека колку и да се трудам барем малку да се променам - никогаш тоа нема да се случи....(најверојатно мора да има и некој наивен на светов, нели?)

Конечно сватив дека не треба да се замарам со ништо и да си го терам животот по свое!

Конечно сватив дека ништо не сум сватил до сега,или пак не сум сакал да сватам.Незнам....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom