Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Денес, по прочитот на книгата 11 минути од Коелјо, конечно си го потврдив мојот вечен став дека сексот е нешто посебно доколку го доживуваш со вистинската личност, т.е. конечно сфатив дека изопачените тврдења со кои луѓето околу мене го поистуветуваат сексот само со пенетрацијата и свршувањето како механички работи, се сосема неточни.

Чекам твој пост -
Конечно сфатив дека треба да баталам муабети и книги...животот се живее со сите сетила :smir:

Конечно сфатив дека ако не се фатам за работа (за книга поточно) неделава - ќе страдам! :tapp:

svakam deka bogatstvoto e vo "drugarcinjata" kolku poveke tolku poveselo
pozZ do site drugarcinja

[Едитирано од модератор]: Пишувај со нормален фонт.

svakam deka bogatstvoto e vo "drugarcinjata" kolku poveke tolku poveselo
pozZ do site drugarcinja

Кога ќе сфатиш дека не треба да пишуваш целосно болдиран текст?

Konecno svativ deka majka mi i moite najbliski prijateli bile u pravo za nekoi raboti,a ja ne gi slusav koa trebase da gi slusam ahhh.

конечно сфатив дека ништо не е недостижно...кога вистински, искрено сакаш нешто и целиот универзумот ќе направи заговор да ти го исполни тоа...штом се сака се се може:wink:

Кога ќе сфатиш дека не треба да пишуваш целосно болдиран текст?

Не е фер.Мојот оф-топик го избришавте....А вие си пишувате такви како што ви одговараат.

Најновата работа што ја сфатив е дека нема правда.

конечно сфатив дека ништо не е недостижно...кога вистински, искрено сакаш нешто и целиот универзумот ќе направи заговор да ти го исполни тоа...штом се сака се се може:wink:

Кој се занимавал со алхемија во последно време... :)
Лажги, лажги, лажги...конечно и тоа го сфатив, во ништо нема ни трага вистина.
А да, и за оние што сфатиле дека не е се розево...кај и да е ќе сфатите дека ништо не е розево :wink:

ја конечно сфатив дека ... нема вистински пријатели во денешно време или барем мноооогу се ретки
И јас го сфатив истото.Не ми е јасно како можи блиска другарка,со која се дружиш интензивно 6-7 години да не ти честита роденден и сл.
И дека луѓето воопшто се многу себични и многу ретко ќе се најди некој да ти поможи кога ти треба помош.

Конечно сфатив дека нема ништо поубаво од дома. Да знаев дека ќе ми е вака ич немаше да идам овде.
И сфатив дека никој не е вистински пријател, секој гледа да те искористи што е можно повеќе.

ја конечно сфатив дека ... нема вистински пријатели во денешно време или барем мноооогу се ретки
Да у право си брате...Нема на денешен ден пријател кој ке ти помогне околу нешо или...Да ти чува тајна....:tapp:

Ќе ве замолам да постирате нормално, нити со задебелени нити со розеви букви. И пишувајте на темата, секој нареден кометар... да така е, не... не се сложувам, ќе лета. Затоа постои репутацијата, не за војни водење меѓу себе.
Коментарите над мене кои се од овој тип ќе останат за пример, како не треба да пишувате.

Фала.

конечно сватив дека премногу трошам,па решив малку да штедам.

Јове_Бт се согласувам со тебе! (мала шала :smir:)

Одамна мислев дека е така, но конечно сфатив и осетив на своја кожа многу нови работи, прекрасна љубов, ново работно место, па разбрав дека се си има своја цена, секое време без неа е празно, секое време поминато во нервоза за небитни работи не вреди, зошто на крај остануваат само убавите спомени!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom