Концерт по повод 8-ми Септември на арена Филип II

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Кај се супер хикс,леб и сол,ареа и слични !

Кои се тие бе? Абе, уживај во празникот со југословенски изведувачи. Па има ли поголемо задоволство од тоа?:facepalm: Па ајде сите да запееме заедно за Југославија, овај Македонија. Кои ти се тие Суперхикс, Ареа, Леб и сол, не трескај глупости и ти сега...остави да славиме за Југославија, овај Македонија. Не мешај ништо македонско во целава работа.

Каролина ќе не потсети дека сѐ уште е жива.
е..а таман ја заборавив, зошто ме потсети :unsure:
--- надополнето: 8 септември 2012 во 01:23 ---
Има негде веб страна настанов нешто такво....?
Има http://www.rtvpink.com/
--- надополнето: 8 септември 2012 во 01:30 ---
Дали ке може на врата да се земат 2 карти
На врата ќе бидат 40 во предпродажба се 20 во билетарите на Тобако 1 и 2, Југотон и сите Тогетхер салончиња.

Ќе има пренос од концертов на некоја телевизија?

Да се пошегувам малку -

Вечерва ќе ни пејат пејачи од бивша југославија затоа што ние сме бивша угословенска република :D

Eптен off topic

Не бе, супер е ова. Јас планирам да одам.
Ама морам да исхејтам што септември си го напишал со големо „С“. Толку ли не научивте дека месеците се пишуваат со мала буква? :)
Edit:
Сега видов дека во статијата го пишале така. :facepalm:

Знам тоа, ама во конкретниов случај шубе ми е со мала.

Имињата на месеци се пишуваат со мала буква, ОСВЕН ако е со конкретнa бројка за датум. (септември, Осми септември / 8-ми Септември, 8 Септември).

Добро, дали се овие нормални со фраеров што го отвори концертот? Прва песна на концерт за независност на Република Македонија е на албански! Ајде, честито нека ни е...

Добро, дали се овие нормални со фраеров што го отвори концертот? Прва песна на концерт за независност на Република Македонија е на албански! Ајде, честито нека ни е...
Сериозно? Не гледам, сеа уште помалце сакам да гледам...

Сериозно? Не гледам, сеа уште помалце сакам да гледам...
Да, и продолжија со "група Шкупи".
A kick in the nuts... Демек не бил официјален почеток, од 9 почнувало официјално, ама секако овие беа први. Мизерија!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom