Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a be tetka mi veli , bev kaj nea na gosti i nie razgovarame nesto kao ovo ono so bratcedo i ovaa mi veli aj potivko eve mi go boki srceto moe , najzabaven mi e bez nego ne mozam da ziveam . Jas normalno i vikam , aman bre zeno sto ti stana , so e tolku interesen ?
cekaj sega ke jja prasa pejackata koga imala prv pat seksualen odnos , dali masturbirala , so kolku spiela , so znam so .Se iznasmeav na muabetot od tetka mi i ja ostavivme da si uziva vo boki . nie zaminavme vo kafic . Si vikam e stvarno lugevo so razlicni vkusovi . Sobral tolku narod so pejacite od sosedna srbija , da ne bea tie tesko deka nekoj bi odel , da bideme realni.
НЕ!
Пак ќе беше полно!
Зашто народов наш отиде пола зашто го сакаат, а како го сакаат не ми е јасно и нема да ми се разјасни.
А пола отидоа за сеир.
Они фаќаа сеир, а воедно му го наполнија егото на Боки дека е популарен и дека луѓето го сакаат, па сега човекот (ако е човек мислам) има право и тоа да го кажува и да се фали. Он е горд што цела сала ја наполни и има право да се радува.
А тие што фаќаа сеир алал да им е што му ги наполнија акциите.
Следната година и градски ќе го наполни и пак нека одат 20 000 луѓе и нека фаќаат сеир. Кога сме глуп народ тоа е.
Целосно се согласувам со тебе:smir:Off Topic: Do koga so muabeti deka samo Skopje e grad?Nie ostatokot vo peshtera ziveeme,taka?Kojznae od kaj ti e potekloto.babati mozda od Veles,dedoti od Vinica,a ti chistokrven STAR Skopjanec.A be ajde ti se molaaam
@ admins: VE ZAMOLUVAM,strogo da se pochituvaat site delovi i gragani,a voedno i chlenovi na forumov na nashata ni mila Republika Makedonija i bidete malce postrogi vo vrska so toa.NAJMNOGU me frustrira rechenica od tipot: Alooo ova e Skopje!!!
Tolku imam.Fala
Не беа од Скопје така?за разлика од некои кои се дереа дека го сакаат боки
Брат што сакаш да кажешНе беа од Скопје така?
Уствари и да биле од Скопје фактички не биле од Скопје:nesvest:
Абе сакам да кажам дека тие се од Скопје(девојчињата што скокале како луди) и дека фактички Скопје е провинција(барем по жителите) иако сите Скопјани се трескате у гради дека сте тешки граѓани па и провинции мешате ова она а не гледате наму од кое село сте довлечкани....срам ви е да кажете кога ќе ве прашатБрат што сакаш да кажешреченициве без врска ти се
Скопје,Боки,сељачишта,обрежани...
eeeej uste zborite za Boki ???? Bravo i tuka 16 strani napuni mh mh mh