Кому бе ќе менувате име? (генерална дискусија за зачувување на уставното име)

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
No, realno, rekov i vo mart, ke povtoram i sega....imeto e promeneto...odamna...a NAROD nikako da se sluci.

Garo, знаеш и сам каква е ситуацијата...
Ама, и на народецот му доаѓа преку такво.

Доста е!

i kaj albancite imas fukari kolku sakas od fotelja do fotelja kvazi patrioti go zakpaja svojot narod .taka daa se e relativno nemoj da mislis kaj albancite ima patriotizam :(samo interes shushki droga pari :) gi boli stojko za patriotizmot i albancite .vi gi zedoja parite napravija zgradi i vili a obicniot albanec so prst vo usta ostana.:tapp:

Така а? Нека искочи еден албански политичар да негира нешто албанско, ќе видиш после патриотизам :)

Него ај да не серам непотребни работи, немаш ментален капацитет да ме разбереш воопшто..иди фрлај јајца таму.

Боби пиши мамето да ВИ го ебам......боље звучи.
Сум јас секогаш за Македонија, ама не на форум, не на уста, не со знаменце у потпис.......
Кратко и јасно, да сме живи и здрави ќе правиме муабет.....ако дојде тоа.
До тогаш од мене СУС

Него ај да не серам непотребни работи, немаш ментален капацитет да ме разбереш воопшто..иди фрлај јајца таму.

Секогаш,кога се збори за единство меѓу македонскиот народ се се најдува некој некомпетентен да разбива слога.

Slusa grujo se, bez gajle:) ako ne licno ima dousnici tuka:)odma kemu prenesat.I na nemu mue se jasno si kaza coekot do kade e cvenata linija .Bez gajle bidete.Mirno spiejte bez vozbuda:):tv:

ЕПА ГРЦИТЕ МОРА ДА СЕ ПЕДЕРИ БИДЕЈКИ НИЕ МАКЕДОНЦИТЕ ИМ ГИ ЕБЕМЕ ЖЕНИТЕ ПА ТИЕ НЕМААТ КОГО ПА МОРААТ САМИТЕ СЕБЕСИ!!!!:pos2::pos2::pos2:

Rajms е СО НАС. Така братко?

Секогаш,кога се збори за единство меѓу македонскиот народ се се најдува некој некомпетентен да разбива слога.

Море суртук еден, кога јас повикував на слога и на прекинување на преговори кај беше ти? Играше кантер?

Ako se digne cela Makedonija protiv toa ne NATO ne evropska unija koj saka neka doe ostanuva istiot stav nema menuvanje na imeto.PREDAVNICI

Така а? Нека искочи еден албански политичар да негира нешто албанско, ќе видиш после патриотизам :)

HAHAH NEE DO NEGIRANJETO, DO PARITE :)) DAJETMU PARI DA IZGRADI ZGRADI KE BIDE PATRIOT AKO NEMA PARI KE VIKA AMA NIKOJ NEGO SLUSA:) GO ZNAM JAS KAPACITETOT NA GEGITE:)BETER OD SONCOGLEDI SE:vozbud:

Garo, знаеш и сам каква е ситуацијата...
Ама, и на народецот му доаѓа преку такво.

Доста е!

Dosta e Dimovska!

Inaku, vi rekov, predlog ke ima, neprifatliv vo osnovnata varijanta, oti predviduva menuvanje na ustavot.
Zatoa ke im treba referendum, oti samovolno ne sakaat da menuvaat ustav, a po toa, ke bideme gornosevernomakdonci so makedonski language i makedonski nationality.

Ako mu e na narodot dosta i prekuglava, kamo go da go vidam?

Ceka partiski instrukcii? Ceka Latas vo vecer da mu kaze sto i kako da postapuva?
Ili ceka od A1? Sitel? Telma?
Utrinski, dnevnik? Vest?

Ceka doma pred TV razmisluvajki kako da najde uste 50 evra za kaznata za ajvarot pred zgrada sto se tokmi da go pravi, a za imeto go zabole levo made.

I nema NAROD se dodeka ima narodec.

P.S. Bi sakal da gresam...ama mislam deka ke ne spasi nekohabitacijata...oti za politicki rejting nekoj ke napravi skolobodija kontra predlogot, ako se prifati so se promenata i na ustavot.

P.P.S. B.C. prifati eden predlog...Gwujo drug...a vo obata ne se predviduvase promena na ustavot...zatoa i ne pominaa kaj grcite. Imajte go i toa na um.

ZNAM KAKO FUNKCIONIRA PLEMENSKA ZAEDNICA :)AMA I TOA NEE LOSO EDEN ZA SITE SITE ZA EDEN.DIKTATURA MUE MAJKATA.

Владо...

Ете ме мене.
Ете уште многу....

Дај ум, шо да прајме, за да е значајно!

Јајцата не бегаат.
Ко печат, да дојдат.

@буше
Бате, шо останува?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom