Кому бе ќе менувате име? (генерална дискусија за зачувување на уставното име)

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
HAHAH NEE DO NEGIRANJETO, DO PARITE :)) DAJETMU PARI DA IZGRADI ZGRADI KE BIDE PATRIOT AKO NEMA PARI KE VIKA AMA NIKOJ NEGO SLUSA:) GO ZNAM JAS KAPACITETOT NA GEGITE:)BETER OD SONCOGLEDI SE:vozbud:

Да бе, глеј си ги ти гегите, слободно, тие што дошле од Кавказ. И после сакаш почит? Ти самиот себеси не се почитуваш море прч.

зарем е касно пак да повикаш ? :smir:

Чуму? За кого? Да повикам на нешто треба да има народ. Народот е тој кој што не е свесен. Референдум. Пфф. Па да има народ ни на тој референдум нема да помине никаков предлог. Цел народ би гласал против.

АМА НЕМА НАРОД...

После неколку месеци сум се логирал на форумов само за да ве подржам.

Ако има некој протести или сл. таму сум со сигурност !!

Да бе, глеј си ги ти гегите, слободно, тие што дошле од Кавказ. И после сакаш почит? Ти самиот себеси не се почитуваш море прч.

Чуму? За кого? Да повикам на нешто треба да има народ. Народот е тој кој што не е свесен. Референдум. Пфф. Па да има народ ни на тој референдум нема да помине никаков предлог. Цел народ би гласал против.

АМА НЕМА НАРОД...

Море Мухамед..

ДАЛИ тропаше ламарина или ЈАС реков дека со сите ЗНАМИЊА на заедниците би излегол во јавност за да го ОСУДИМЕ референдумот?!?!?!

Бате, ДАЈ ние да бидеме промената која сакаме да ја видиме.
Тешко е, нема да те лажам, иако знајш.

Ама, шо убајна во животот дошла лесно
?!

АМА НЕМА НАРОД...

Tokmu taka.

Nema narod!

Значи сите други тука можат да бидат банирани,ама цинга-манга-не!

Добро бе rymz, што ќе бевте за народ,секој еден каприц мора ли да ви биде исполнуван?
А,на крај пак уште плачите по форуми дека Македонците не ве почитувале...
Како сакаш да ве почитуваат кога само и сметате на таа Македонија?
Извини,ама некои работи толку ме нервираат што просто морам да сум искрен...

taka e ne treba da dozvolime da dojde do takvo nesto treba site da bideme patrioti i da izlezeme na ulica so hrabro srce da ne da sedime doma i da gledame sto se slucuva
MAJSTORE JAS SUM SO TEBE!!! grcite i Albancite moze samo da ni go :drk:
pozz BRAKA MAKEDONCI!!

Комуникацијата меѓу претседателот Бранко Црвенковски и премиерот Никола Груевски по нивниот состанок во саботата се спушти до ниво на кафеанска препирка, во која двајцата си поделија низа обвинувања за тоа кој работи против државните интереси во спорот за името. Прво Црвенковски го обвини Груевски дека глуми опозиција, дека ги опструира преговорите, а неуспехот сака да го префрли врз него. Груевски вчера веднаш му реплицираше дека со своите изјави Црвенковски ја срами државата и си ги гради позициите пред враќањето во СДСМ.

Ова е резил!

П.С. Демијан, да не те ладам, олади малку. Кој заслужил бан, има, кој не заслужил, нема бан.

Не јади лајна со лопата мешајќи се во работата на админите на овој форум.

Какви партиски војници???ВМРО нема шанси да го продаде името...А за пред влада и јас сум за...

Neznam sto se vozbuduvate na albancite tie si go kazaja svoeto 1940 god.Nliivnite vnuci 2001 taka ne ocekuvajte podrska od arnautite:(za mene se tipicni leshinari koj cekaat na zrtvata.Najdobro ako ne pomagaat barem da ne odmaga.:nenene:

Море Мухамед..

ДАЛИ тропаше ламарина или ЈАС реков дека со сите ЗНАМИЊА на заедниците би излегол во јавност за да го ОСУДИМЕ референдумот?!?!?!

Бате, ДАЈ ние да бидеме промената која сакаме да ја видиме.
Тешко е, нема да те лажам, иако знајш.

Ама, шо убајна во животот дошла лесно
?!

Маре...која промена бе?? За што промена? двомиљонски народ сакаш сам да промениш?? Да имаше народов капка свест, немаше потреба јас и ти да промениме нешто.
Да беше нешто против политичарите ти кажав, прв ќе сум покрај тебе. И што? Ќе ги смениме тие на власт, и пак исти како нив ќе изгласаме. Нели гледаш дека 18 години тоа го правиме??

И ете, ќе маваме јајца на парламент, за што? За пак некој како Фанатик утредента да ми се качуе на глаа за чистомакедонизам и да сака да ме исели на кавказ? За демиан да ми каже дека сум некомпетентен?

Не бе друже, не може тоа така...албанците кога беа покрај македонците и се бореа за независна Македонија со комитите што добија? Нож у грб, истото ќе го добијам и ја. Не фала.

Нема народ. Има овци. Фировци. Болна реалност.

Хамо, ај бе, смири малку нерви.

Никој никому нож в грб не забил...особено не во комитлакот....напротив!

А и кај вас имаеден како Фанатик (Пикасо) или како Демијан (дарданија).

Секаде има кукол.

Маре...која промена бе?? За што промена? двомиљонски народ сакаш сам да промениш?? Да имаше народов капка свест, немаше потреба јас и ти да промениме нешто.
Да беше нешто против политичарите ти кажав, прв ќе сум покрај тебе. И што? Ќе ги смениме тие на власт, и пак исти како нив ќе изгласаме. Нели гледаш дека 18 години тоа го правиме??

И ете, ќе маваме јајца на парламент, за што? За пак некој како Фанатик утредента да ми се качуе на глаа за чистомакедонизам и да сака да ме исели на кавказ? За демиан да ми каже дека сум некомпетентен?

Не бе друже, не може тоа така...албанците кога беа покрај македонците и се бореа за независна Македонија со комитите што добија? Нож у грб, истото ќе го добијам и ја. Не фала.

Нема народ. Има овци. Фировци. Болна реалност.

Има народ, бате. Само, подзаспан е....

И Бог е сведок дека "jas" не можам сам.
Македонија е единствена по различноста. И таква нека биде!

Наша е, бато. Само наша.
И Грујо, и Бране и Арбен и Аљи ќе рикнат еден ден... ќе ни остане нас.

Ќе дозволиме ли некој да НЕ силува?

Знам дека не.
И знам дека ќе го обновиме Крушевскиот манифест, повторно, заедно.

Значи сите други тука можат да бидат банирани,ама цинга-манга-не!

Добро бе rymz, што ќе бевте за народ,секој еден каприц мора ли да ви биде исполнуван?
А,на крај пак уште плачите по форуми дека Македонците не ве почитувале...
Како сакаш да ве почитуваат кога само и сметате на таа Македонија?
Извини,ама некои работи толку ме нервираат што просто морам да сум искрен...

Кој каприц бе суртук? Јас повикував на слога, за да се прекинат преговори. Иди барај мои постови. И што добив? Пљукање зашто не сум имал исти ставови ко тие на ВМРО. Нема никогаш ни да имам. Имам поголеми амбиции и почиста совест. И ти најде да ми зборуваш за каприци?? Со што сум и сметал ја на Македонија? Со тоа што мавам шамари со реалната слика на терен?? Не сум ја тој што е заслепен, иди измиј очи малце, отвори пенџере и види како е надвор. После дојди и соли ми памет.

Neznam sto se vozbuduvate na albancite tie si go kazaja svoeto 1940 god.Nliivnite vnuci 2001 taka ne ocekuvajte podrska od arnautite:(za mene se tipicni leshinari koj cekaat na zrtvata.Najdobro ako ne pomagaat barem da ne odmaga.:nenene:

Нормално ќе си го покажат своето. Како мислеше ти??? Албанците во Македонија се бореа барабар со македонците за независна Македонија. Отиде некој паметен и реши дека е подобро да бидеш заедно со истите тие против кои си се борел. Со претходните окупатори. Албанците си се повлекоа, како и сега што ќе си се повлечат.

Бујрум друже, со убав план на маса, каде што јас и ти ќе бидеме чеда на оваа држава. Така да. Тогаш ќе бидам со тебе. Се додека ти ме сметаш како посвоено чедо, нема што јас да те почитувам. Не ни знам зашто очекуваш да имам ронка почит према тебе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom