Комарци

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Еј јас пак темава ја прочитав Кавадарци :pos::pos:

--- надополнето ---

Ај да не бидам оф; немам проблеми со комарците, ниту пак ги има кај нас овде....

Јас до лани си немав проблем. Не ме касаа многу-многу. По некој смотан комарец забегаваше.
Оваа година, незнам што е работава, неможам да спијам. Парче ме направија. По цели денови се чешам по нозеве.
Баш сега тоа ќе го пробам, на висока фрекфенција што испушта звук :) Интересно е :)

Да не беа комарците....сеуште ќе мислевме дека сме на врвот од синџирот на исхрана! :icon_lol::icon_lol:

За комарци гасна комора,гасна комора,гасна комора!За комарци гасна комора,гасна комора,гасна комора!:):):)
Ауу што би дал да не постојат овие и плус мувите.

леле комарци колку само ги сакам, абе души :pipi:

Ах, злобни копилиња. Кропијци.
Толку ги мразам, што посакувам да ги снема. Звучи злобно? Сигурно.
Ама копилињава претеруваат. Кој сака да се чеша на секои 2 минути како да има шуга, сипаница? Никој!
Добро, доста ги ''плукам'' копилињава, слушам ќе прскале нешто во воздухот пак. Јас сум за, ама за да изумрат овие створења, а не и патем да се убијат и други инсекти, суштества, да се загадат растенија.
Нема спас од овие суштества. Само спреј и некоја маст.

Ич не сум имала проблеми, ама вчера ми влегоа, инвазија ми направија на ногата еј! :icon_lol:

Заборавив да го приклучам џиџето што ги брка и што ми мириса на женски парфем на штекер, и сега имам рани на неколку места.

Mi j aispija krvta , mali krvopijni kopilinja .. sea treba na transfuzija da idam .. :jaj:

Тетовските комарци се најфашистички,значи кога ќе те касне еднаш не оди,туку пак доаѓа и пак те каса,и цела ноќ така око да неможеш да сколопиш.:pos2:

Комарци како комарци, се е јасно нема што да се напомене.

He came to me one night. Explored my body, licked, sucked, swallowed! When satisfied, he left & I was hurt!!... Fucking mosquito!

Раид таблетките им ебаа мамата :zlo:

Цел ме испокасаа е*ате комарците....

моја `ксмет,еден да е комарец во радиус од километар во мене ќе се закачи ц ц цц ц едно од најомразените суштества бљак

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom