Комарци

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
ненаситни створења. ми го фрлиле меракот уше од малечка :nerv:

коо ке ми текне какви шамари се имам ударано коо сум ги осекал на образот, мајкооооо...

Јас сум отпорна! Не ме касаат воопшто. Изгледа многу горка крв имам :pos2:

Инаку авиониве што прскаа добар будилник се на сабајле, се мислев дека у прозор ќе ми мавне!:nesvest:

Уф ги мразааам!
Мразам кога ке ме испокасаат и кога се чешам ко луда.
Мразам навечер кога ке ме каснат и кога ке се чешам до крв!
Мразам шо сум алергична на нив и што после брунчињата ми отекуваат и ми се многу големи.
Да донесам заклучок:
Ги мразам комарците и се што иде со нив.
Поз4е.

Јас су земаш една пумпарица , едно столче на клацкање , го ставив на тераса .и се соблеков на бокерки запотен да се залажат комарците.. и си седам така ги чекам да ми дојдат и да ги стрелам , коа ќе видат другите дека сум сериозен , нема да сакат да дојдат , мисалм има и други жртви у градот , зашо да си ризикуват живот , нели ..

Леле ги мразам летечиве обијекати -.-' :nerv:
Многу мразам кога ќе ме искасаат цела и сум со црвени флеки по цело тело :tapp:
Како мене да ме чекаат,поготово у Парк,а дојдам сите комарци на мене :nerv:

Леле ги мразам летечиве обијекати -.-' :nerv:
Многу мразам кога ќе ме искасаат цела и сум со црвени флеки по цело тело :tapp:
Како мене да ме чекаат,поготово у Парк,а дојдам сите комарци на мене :nerv:

Ваљда највкусна си :D:pos2:

За сите што се искасани од комарци-кога ке забележите дека ве каснал комарец ,земете лушпа од банана и протријте на местото...нема да ве чеша:pipi:
А и не е лошо да си купите едно од тие апаратчињата на струја што мирисаат Raid...си вршат работа.

ме нападнаа една вечер и решив да се одмаздам.Па ми текна дека имам слушнато оти бегаат од високо фрекфрентни звуци(така нешто) демек од звуци со многу херци...како и да е.Не ми текнува на линкот ама пишав на гугл Anti Mosquito software..i najdov edno malo programce .Само го уклучуваш и демек испушта високофрекфрентни звуци.Мислам дека помага

а кој ги сака комарциве жити се? :tapp: најодвратни суштества. зошто воопшто постојат? за да не касаат и само за да не касаат. да се имаше некоја корист од нив ај ама вака...јас не знам зошто уште ги трпиме. ни млеко, ни месо, ни јајца, ни мед....за ништо не служат

Интересна работа али 5-6 години одкако собата ја бојадисав плава ниеден комарец нема влезено....:toe:

Cela srekja nemam maka so komarci ,ne me jadat a i slabo gi slusam okolu mene:pipi:

Оние RAID средства се многу корисни , за во соба имам едно што се става во штекер и е корисно.

Случка од вчера.
-Во 2 саат ми зуи еден комарец , се будам 2 пати но никако да го најдам , трет пат станувам го наоѓам на мојата рака првин му ги извадив крилјата , нозете и со СРЕДСТВОТО што цица крв , го оставив на мојата рака и си заспав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom