Комарци

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
A me apnat,a se otrovat,ali ne e toa izmisleno,dosaden si kako muva :):)

Леле последниве 2 дена ме изедоа. Се чешам ко болен.

Незнам како може секоја вечер у соба да ми влагаат :tapp:
Ама еве ја нивната иднина... на моето биро :icon_lol:

1zn5qiv.jpg

без милости без милости...

Имам дома мрежи на прозорите такада не сум имал проблеми. Освен кога се оди на одмор таму е малку проблематично.

Имам во соба мрежа на прозорецот и за среќа немам сеа комарци тука. Инаку за превенција си користам раид со течност.

Купив од онај производ што се става во штекер Pitroid се вика, го користам од време на време последниве неколку дена и сум многу задоволен. Нема комарци, нема касање, спијам како мечок во зимски сон :pipi:.

Јас повеќе го мразам зуењето на комарците отколку нивното касање.
Јес да потоа се убивам од чешање, ама повеќе ме иритира кога се обидувам да спијам, а тие земале ми прават концерт над глава. :nerv:

Што се нервирам вака кога ќе морам да се контрирам самиот себе.
ГИ МРАЗАМ! Не можам да го опишам мојот гнев во моментот кон нив, сакам да ги снема во миговите додека го пишувам ова! Цркнете гниди едни!

јас неам проблем со комарвице фала богу:pos:
баш пред некој ден приметив еден комарец се вртеше околу мене и осетив дека ме каснал...ама по 5 мин. го видов кај шо лежи на земја...DEAD!:pos2::pos2::pos2:

Секоја вечер водам војна со нив, можеби се и една од поглавните причини што не можам да заспијам.

А се нервирам кога ме мрзи да станам од кревет да палам светло и да ги барам кај се и само си се плескам по образ, по нозе, по раце, си се тепам самата.

Џабе што имам мрежа на прозорецот и залудни се сите превентивни мерки, не ми е јасно како сепак успеваат да влезат.

Леле ме изапаа овие два дена се чешам ко мрднат ти и*ам и комарци и се.Не помага ни течност ни апче...

Прскајте со пипс:toe:И ќе немате комарци..

немам проблеми со комарците, секоја вечер ми е отворен прозоро со малце дигната ролетна ама не улеват. неам појма оти, мош затоа шо стално е темно у собата (само светлина од комп.)

Тоа што мразам летно време се разно разни инсекти и зарази, со комарци тешко е да се справи човек, сите тие средства се или штетни или не функционираат. Инаку со мрежа на прозори не би требало да има проблеми.

да чукнам у дрво, не ме јадат многу :)

Аууууууу:nerv::nerv:ненормално ме нервираат,секоја нок ззззз:nesvest::tapp:ме испокасаа,целата сум флеки по раце и по нозе и рани од тоа чешење ко ненормална.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom