Комарци

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Маму им ебем, ло ме направија, само се чешам...:)

Еден на десна нога, а вчера ми забележаа дека имам на вратот од десна страна, а јас не сум знаел. Абе колкав е отокот, маме муе*ам, цицал, цицал се забораил :)

Чудно, уште ме нема рокнато некој.

А што да кажеме ние од Кочани овде врие од комарци ама толку сум навикнат на нив што веќе и не ги осекам дека касаат.

Сега им е сезоната:tapp:
Почнаа да ме касаат..неподносливи се!

Мене ни комарците не ме сакаат.:icon_lol: Не памтам кога последен пат ме укасал комарец.

Мене ни комарците не ме сакаат.:icon_lol: Не памтам кога последен пат ме укасал комарец.
ела ќе те носам на прошетка на едно место,да видиш дали ќе те сакаат или не :)

Исто и кај мене. Не дека не не' сакаат, туку не се осмелуваат да пробаат од нашата пресвета, прочистена крв, дури и за нив е too much to handle. =)

ела ќе те носам на прошетка на едно место,да видиш дали ќе те сакаат или не :)

Кај сакаш носи ме, во Маврово ко помала со другарка си седевме и комарци слетуваа на нас, другарка ми пликови, мене ништо - еден комарец ме немаше каснато.

Во Андон Дуков (мислам се викаше) исто имаше и мочуришта таму, лом беше комарци, мајка ми пустата цела беше црвена од чешање, мене комарец не ме дираше.

Не ме сакаат бе.:icon_lol:

Исто и кај мене. Не дека не не' сакаат, туку не се осмелуваат да пробаат од нашата пресвета, прочистена крв, дури и за нив е too much to handle. =)
е сега и вие ако се имате настегано коњак или :)))
нешто посвежо :smir: од 70 степени

Кај сакаш носи ме, во Маврово ко помала со другарка си седевме и комарци слетуваа на нас, другарка ми пликови, мене ништо - еден комарец ме немаше каснато.

Во Андон Дуков (мислам се викаше) исто имаше и мочуришта таму, лом беше комарци, мајка ми пустата цела беше црвена од чешање, мене комарец не ме дираше.

Не ме сакаат бе.:icon_lol:

на пипер вадење хехехехехе ти само ќе полниш вода :smir: тие покрај вода сакаат да си се мезаат :))

чек што крв имаше рече :)

Мене не ме касаат комарци...мајка ми вика дека тоа е затоа што имам лоша крв..незнам...можно е! :wink: Ама ми пречи ненормално многу што ми зујат над глава и до уво и неможам да спијам па треба да станувам и да ги тепам со папучи...замараат многу! И да...аутан помага! :wink:

ебате паразитите..кај се досадни па уште чеша после тоа:/

Мене не ме касет многу:pipi:
Ама пак ко ќе те каснат се смрт многу чешат бе!А јас ко мало дете,не се разбирам од збор и само се чешам и после ко лузни ми останват:nesum:
Зато ставам една маст Синопен и колку толку така не се чешам...

Батали тоа што чеша, на спиење коа ми зуи на уво.
Многу е бедно. :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom