Koм(п)аративна уметност - "Во сржта на турбофолкот"

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега според твојов муабет ќе искочи дека и Тијана и Тоше или Каролина се влезени у турбофолкери или?!

Tie se fejkeri ni vamu ni tamu , a inace Tijana ima peeno i taa TF ( soft one ) bashka ona e Srbinka pa po Vashe i se prashta

кој е ретардусов?!
Tie se fejkeri ni vamu ni tamu , a inace Tijana ima peeno i taa TF ( soft one ) bashka ona e Srbinka pa po Vashe i se prashta
Тијана е далеку од србинка,драчевчанка со тапија е ( :icon_lol: ),инаку освен наша и ваша Цица друго се на естрадава е фејкерско,барем според тебе

02:57

Ova kako da ne se oraspolozish na ova ??? Ajd da vidam neli i toa e umetnost instant umetnost

да да Моја Рајка чорава и глува и ти у делириум одма флаша од глава :pos:

Ne razbirate

Srbite se mnogu vesel narod , da ne zbijaa shali ke poludea u seto toa 15 godisno ratovanje i sankcii

Ovie pesni se pravat za zaebancija

Srbite se najlud narod na svet toa e u gen

eve vidi samo kako Srbite se zajebavaat sami so sebe kako i vo drugite pesni koi Vi gi postirav ... sala na svoj racun se ovir turbo folk pesni

Рокери из Морава или како беа тие улавите.. имаше сеири со таа група. :)

Ja vi vikam ne razbirate , da Ve stavam edno godina dena da ziveete tamu drugacije ke razmisljate ama nema veze

Drgaciji e humorot i zaebanciite drug narod e toa

а што треба бе шведо да разбереме дека ТФ е закон и дека владее јас стварно не разбирам,не дека не слушам ТФ,слушам,ама не 24/7,и не ми смета да искочам во кафана,и не се сведува и таму се на ТФ и на Цеца верувај

ozbilno ?

ja pa mislev sve e pa toa ...more ja koa sum bil po kafani ti si bil prvolache znam ja kako idat tie raboti ne se sekiraj

Kомпаративна уметност...

Значи, да навлеземе во суштината преку компараци, анализи и одтаму да изведеме сопствени ставови и заклучоци.

Доста со безвезното постирање на 100 клипови на Цеца, без никаков содржаен коментар (Цеца Закон, Добри Цицки и Најдобра е - не ги сметам за содржајни коментари).

Кого ќе обработуваме за празнициве Шведски? Јас за во недела ти најавувам обработка на Балашевиќ, за што се надевам дека ќе имам поддржка и помош од Викторгг и сите кои го сакаат старото дртало :)

3 pesni od mene imas od balasevic za obrabotka

a ova so ceca sto staav klipovi da si izberat lugeto da preslusaat da ne zborime napamet , jas posle saakv da napravam analiza

otvarajte i od toj buljasot Balashevich ( da ne sum jebo ke priznaev deka i ja go sakam ama ne smeam )

Чекај сеа, ако ти имаш некакви интимни контакти со срби, немој да бидеш класичен србин (Од оние до Токија, или како беше другата, “ко Нокија“?), па сите со презиме на крај Иќ да ги праиш срби. Ако ти е до политика и историски “неправди“ трк во форум истрорија или политика. Тепај се со бугарите. Тијана е Македонка!

Abe ne e Makedonka ja znam licno u Josip broz zavrshi se znam i so majka i ... al nema veze da receme deka e Makedonka sveedno mi e mene , Ti go prais ova politika ne jas ...kako i da e ubavo pee i poteknuva od Skopje mene samo toa mi e vazno

Сум израснал со српски филмови и комедии, у србија идам кај роднини на лето, имам и те каков допир со нивниот хумор, имаат многу оригинална смисла за хумор, поштовање за тоа. АмА рокери из мораве се најзатупениот српски хумор, рушат просек на добриот српски хумор. Прашај било кој србин, што не слуша турбо фолк пред се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom