Koм(п)аративна уметност - "Во сржта на турбофолкот"

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фолен, ајде ти изанализрај го, одбрани го. Посочи ни ја филозофијата, моментот на генијалност.

Направи го Швеѓанецот и сите ТФ-каши да страдаат од жал што досега не биле отворени за вакви добро ствари.

Доста го товарите шведо како да е на обвинителна клупа. Човекот е само принципиелен. Ако сакате нешто да постигнете, работете на случај.

АЈмо, анализа чекам Фолен :smir:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: не сте нормални еј ... шведо рече дека знаел да анализира текстови .. ова она ... му дадов еден ... па чекам да видам .. иначе ја многу добро го знам текстот .. само што ја не анализирам стих по стих затоа што така може да значи многу работи .. ја го читам цел и после некое време доаѓам до заклучок .. бај д веј текстот е од мојот омилен бенд што го слушам веке 10 години така да не е возможно да не знам за што се пее, веруј ми !

ајде шведо .. чекам !

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: не сте нормални еј ... шведо рече дека знаел да анализира текстови .. ова она ... му дадов еден ... па чекам да видам .. иначе ја многу добро го знам текстот .. само што ја не анализирам стих по стих затоа што така може да значи многу работи .. ја го читам цел и после некое време доаѓам до заклучок .. бај д веј текстот е од мојот омилен бенд што го слушам веке 10 години така да не е возможно да не знам за што се пее, веруј ми !

ајде шведо .. чекам !

Не го дрви, кажи што значи.

Фолен, ајде ти изанализрај го, одбрани го. Посочи ни ја филозофијата, моментот на генијалност.

Направи го Швеѓанецот и сите ТФ-каши да страдаат од жал што досега не биле отворени за вакви добро ствари.

Доста го товарите шведо како да е на обвинителна клупа. Човекот е само принципиелен. Ако сакате нешто да постигнете, работете на случај.

АЈмо, анализа чекам Фолен :smir:

Прво шансата да му се објасни било што на Шведо е еден спрема бројот на неговите постови помножен со милион.
Второ, форумот е Чек дис Аут.
Трето, секаква дискусија за ТФ е излишна од причина... што фолкерите немаат доволно памет да сфатат дека некој друг можеби е право, анти фолкерите (понекогаш исто) што имаат премногу достоинство воопшто да слушаат што има еден ТФер да каже и да го размислат тоа што го кажал.

majkata vie dostojanstveni a nie glupavi TF

Do koga be so predrasudi ?

Fakt e deka sum popameten od site Vas zaedno sto se bunite tuka pa pomnozeno so miljon pa Vi e krivo ... a za tebe licno pomnozeno so tri miljona puta najmalce viktorgg ... i sve me pichke vole ...i lepshi sam od tebe ... i po smeker... i pointeresen ...i povisok ... i pozgoden ... i pobogat...i ponacitan...i poprosetan... i poishlifan... i poobrazovan ... edino sto ne sum ne sum poljubomoren i pomlad ete toa ti priznavam

Pa sto Vi jas smetam ako ne Vi se cita ripnete ima koj mu se cita glej kolku vleza ima na temata . Ma bre ljudi me vole i pomirete se so toa deka nikad nema da bidete slavni ko mene hehehehehe

I ajde sea pak sajber jebo , ovakov onakov me zabole patka ...

Ako imate nesto da diskutirame na tema da analizirame dobredojdovte ako nemate sto uopste doagate tuka i ripate na sekoj post da proverite sto sum pisal ... bas ko sea ?

Mislite deka si igrate majtap so mene ? Seir ?

Think again jas sum sekogas toj koj ja vodi igrata a vie pak ripkajte

ajde na tema ke Ve molam posto ne moze 80 posto od luge da se glupi a samo Vie pametni pa i u tie glupi se naoga nekoj koj e pameten i ima ukus sto Vas Ve pravi del od elitata ...plukanjeto ???

Kolku pati povikav ajde da analizirame stoi gledate Vie sto gledam jas i sto napraivte edna recenica ke kazete i odma plukanje ... TF ne cini nie sme genijalcite ... kako pa da ne

btw kuglanje ne e sport nego penzionersko hobi hehehehehe

Sweden напиша:
Fakt e deka sum popameten od site Vas zaedno sto se bunite tuka pa pomnozeno so miljon pa Vi e krivo ... a za tebe licno pomnozeno so tri miljona puta najmalce viktorgg ... i sve me pichke vole ...i lepshi sam od tebe ... i po smeker... i pointeresen ...i povisok ... i pozgoden ... i pobogat...i ponacitan...i poprosetan... i poishlifan... i poobrazovan ... edino sto ne sum ne sum poljubomoren i pomlad ete toa ti priznavam
i poishe slusham turbo folk od site vas zaedno. I toa mi tiket za nagradata best kajgandzija in 2007 :pos: :pos2:
Sweden напиша:
Ako imate nesto da diskutirame na tema da analizirame dobredojdovte ako nemate sto uopste doagate tuka i ripate na sekoj post da proverite sto sum pisal ... bas ko sea ?
Па никаде не пишува дека треба да се анализира. А нешто ти многу околу Анализирање... А и пак се преценуваш дека те читам редовно...
Sweden напиша:
btw kuglanje ne e sport nego penzionersko hobi hehehehehe
Фала што си се заинтересирал, ама извини девојки сакам.
Инаку, за разлика од тебе Сведо, ја немам што да кријам. Тој сум, тоа го работам и тоа што го мислам го кажувам без да размислувам два пати или да се двоумам. Еј ни фаца не сакаш да си откриеш... само да потсетам...

“i po smeker... i pointeresen ...i povisok ... i pozgoden ... i pobogat...i ponacitan...i poprosetan... i poishlifan... i poobrazovan“
По шмекер? :pos: поинтересен :poss: повисок (епа ако има некој понизок од мене ја го частам) побогат (а тоа е доблест?) поначитан (гледам речник) попрошетан (и тоа е доблест?) поишлифан :pos: (за каде? за што? за кого?) пообразован :pos2: ме фати тука...

п.с. Забораив...
Sweden напиша:
majkata vie dostojanstveni a nie glupavi TF
Викторгг напиша:
што фолкерите немаат доволно памет да сфатат дека некој друг можеби е право, анти фолкерите (понекогаш исто) што имаат премногу достоинство воопшто да слушаат што има еден ТФер да каже и да го размислат тоа што го кажал.

tebe ke te upisam tuka ako vaka produzis da bides cakan

Pa pisuva deka treba analiza toa e poentata

Браво шведо за анализата на текстот што го ставив .. човек па цело време збориш за анализи ова она .. ти си знаел све .. шо ти е поентата .. ете ти дадов еден текст и ништо .. ја се кладам дека врска немаш за што се пее таму ...

a jas ti rekov deka ti treba prv da ja analiziras ... izanaliziraj ja posle nema problem

Iako ne e tema HM ke napraam i toa

зашто морам ја прв .. ја ти го ставив текстот .. фала богу дека знам за што се пее .. али добро ..ако ти е тежок за анализирање ке ти ставам некој полесен а ...

Добро шо има лошо ако некој слуша турбофолк...
Ти бе фолен,можеш ти да аналиизираш нешто од тиесто?

Eve edno malo klipce do kvaziumetnicite od forumot

Ти бе фолен,можеш ти да аналиизираш нешто од тиесто?

Тиесто ? :pos::pos: тоа не е музика .. тоа е шит .. не ме занима уопште .. шведо се правеше паметен дека знае све , а не ја! Ја си знам за тоа што ме интересира ..

шведо не ставај за џабе некои глупи клипови на јутуб шо ги наоѓаш од цеца или од шознам кои .. никој не ги ни гледа ..

Ти видовит си ? Па знаеш дека никој не ги гледа ?

Со мене најде да се инатиш ? Од општа култура ако бараш нешто од некој треба да си културен да го испоштуеш некој предуслов значи тоа што се бараше од тебе претходно - да анализираш , нејкеш нејкеш ок , идеме даље и не ме прозивај јас мој став не сум сменил никад затоа што не е праведно така. Сеа ке анализираш или ке провоцираш ...размисли сам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom