Колку внимавате на исхраната?

• Креатор на темата Креатор на темата simona_ragazza
  • Време на започнување Време на започнување

Kolku vnimavate na ishranata?

• Ospednat/a sum so isgranata

Гласови: 12 5,5%
  • Mnogu

Гласови: 44 20,3%
  • Ponekogas

Гласови: 67 30,9%
  • Malku

Гласови: 28 12,9%
  • Ne se zamaram

Гласови: 66 30,4%

• Вкупно гласачи
    217
Понекогаш внимавам, бидејки од одредени производи имам алергии, а и ретко јас јадам нешто, работите што ги јадам се бројат на едната рака прстите:pipi:

Внимавам што јадам обично пред утакмици.
А тоа рок на траење и слични работи не гледам никогаш, не ми е навика.

Што и да јадам не можам да се здебелам затоа што постојано вежбам и трчам..:)

Леле ама ич не внимавам на исхраната и ич не се замарам со тоа. Среќа не ми се фаќа многу у обем, ама тоа целулитот :(:(
Шо да праам, тоа е :toe:

Скоро ич, посебно откако отидов во Скопје да седам, па со учење, колоквиуми, излегувања, речиси и заборавам да јадам.

Подобро почни да се замараш затоа што вака ќе се уништиш и уште пред 40-тата :wink:

Барем ќе знам дека сум се изнајала доволно чоколади за цел живот:) Не шала на страна, стварно сакам да си јадам нормално, ама не сум јас крива што ми се гади по пола јадења!:(

Последниве 3 месеци внимавам, се е ограничено испанирано за цела недела. Поради тоа и се осеќам толку добро и свежо. Ригорозно!

Колку само не се замарам. Неможам цел живот под некои правила за исхрана да бидам. Си јадам што си сакам, комбинирам се што мене ми е вкусно, било тоа да е исправно или не.

Скоро секогаш пазам што јадам ... Мада коа ми се јаде ептен богами и не пазам :)

Не се замарам со исхраната, све јадам и пак сум ист. :pos: :pos: Нит грамче повеќе или помалце. :pos:

...Уопште не пазам што јадам...Јадам буквално тоа што ми се јаде у моментот...на пример, вчера ми се пријаде у 2 саат, и станав си јадев...:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom