Колку ви значи зборот ИЗВИНИ?

• Креатор на темата Креатор на темата Точкест
  • Време на започнување Време на започнување
Да точно така, Извини ама од срце кажано. Се извинувате ли одкако ќе направите грешка, макар и најмала скоро небитна за луѓето околу вас....Ако неможете во лице извинете се тука, моментално неможам да се и' се извинам на една личност и би го искористил форумов (Кајгана-Конектинг Пипл:smir:)

ај да почнам.....
Ти си ми мила, исто така и драга личност. Те запознав на 8ми Јуни 2007ма година. Прво среќавање со твојата топлина што зрачеше надалеку ја почувствував со подавањето на чашата од одамна поставената кладба, која ја доби ти. Памтев, водка-портокал без мраз(лед) и цевка. После чашата официјалното запознавање и најмила насмевка од твоја страна. Инаку се знаевме одамна, правевме муабети на разни теми ми помогна кога ми беше најтешко. Јас патев ти ми помогна, беше мојот психијатар. Денес можеби испадна дека направив нешто лошо, мислам дека те повредив ама мора да сватиме дека на некој начин мора да се спуштиме на пониско скалило за да се разбереме со некои други на друг начин. Доколку сето тоа се одвиваше со една личност како ти, верувај дека ќе беше со други зборови т.е. ќе беше сосем друга песна.....Можеби нема да прочиташ, може и не те интересира. Сакам само со цело срце да ти кажам ИЗВИНИ......
90806023fz1.png

WOOOOW..... постов ме запрепасти.... прво да одговорам на темава....

ДА се извинувам и тоа се извинувам во очи.. со сето срце.. не би постапил на никој друг начин за да кажам извини.. или некој друг збор за кој сметам дека е важен... а ова вака ок е али сепак.

Инаце... ТОЧКЕСТ.... па ти си имал срце... :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ова некое ново откритие е.. :vozbud:

Spored mene izvini e volseben zbor da kazuvam izvini sekogash koa ke zgresam, megutoa ima luge sto sakaat da pokazat izvini ne da recat megutoa, ipak mislam deka treba da se kaze, koga navistina e kriv nekoj.

Извини сонце за сите пати шо те имам изнервирано, намерно или ненамерно..Човек сум, грешам..Затоа сум тука, за да ги поправам грешките и да се извинам од се срце..:pipi::mwuah:

Секогаш се извинувам,особено ако згрешам нешто.Не повредувам никогаш нечии чувства намерно,ама некогаш знам да направам глупост несакајќи.
Секогаш е искрено.Човечки е да се згреши,па сите грешиме.Иако има ситуации кога извини не може да ја поправи работата.

А инаку....

Извини што не сум совршена,извини што сум мутава,извини што сум срамежлива...не сакам да бидам таква...:toe:

Умммм...извини мамо.Знам,глупо е!!!
Ама гледаш и сама,тргнува во нагорна линија.Само уште малку време.
Иде Нова Година.
Време кога се случува магија.
Иде мојот роденден.Ден кога се случува се....и ништо.
Те сакам.:pipi:

Извини што не ти верував...Ама знаеш дека ми е тешко да верувам во луѓето, поготово во оние што штотуку ги запознавам. Ми треба време:toe:

извини,извини,извини........е добро де,реков извини......ај гони се

Многу тешко кажувам извини,поготово ако се бара тоа од мене тогаш уште потешко.Има работи за кои може да се извиниме но за некои не може.Ко што кажа еден член погоре ај осакати ме па кажи извини:toe:

Мамичко извини што толку бев нервозна и што ти викав преку телефон.Знам дека ти е тешко и дека беше потресена,ама верувај ми тоа паниката збореше место мене,а не сакам да се нервираш.А ми фалиш мамо,сакам да дојдеш од тој глупав пат.Сакам да си сега со мене,да легнеш до мене да ме гушнеш да ме погалиш за косата и да ми ветиш дека се ќе биде во ред.
Мора да биде се во ред,нели?
Не можам низ овие паники и стресови да поминам сама.Ми требаш ти да ме увериш дека 100 посто не е ништо озбилно,зашто сама не можам.Премногу сум слаба и ранлива и не верувам и сум скептична.
ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ НА СВЕТ И ПОКРАЈ ТОА ШТО НЕКОГАШ ЗНАМ ДА СЕ ОДНЕСУВАМ ГЛУПАВО И НЕРВОЗНО,АМА ТИ МИ ЗНАЧИШ НАЈВЕЌЕ НА СВЕТОТ И НЕ САКАМ ДА СЕ НЕРВИРАШ ЗА МЕНЕ!

Извини за секоја моја лоша постапка,извини ако некогаш сум била хистерична.
Да знаеш дека во животот ми е најбитно да бидеш горда на мене!

Мацо, на грешна адреса постираш. Прв пат ова ти го викам, се надевам и последен.

Пиши меил, јави се... Не го оставај ова овде. Не е за да стои само тука.

Мацо, на грешна адреса постираш. Прв пат ова ти го викам, се надевам и последен.

Пиши меил, јави се... Не го оставај ова овде. Не е за да стои само тука.

:oftopik:
Лесно е да се каже, ама ај како да се направи кога е така болно искрено. Ај да не пукните ме разнежнивте и расплакавте ...

Се шо вредит во животов е *ебано тешко.

*извините шо употребив збор од Сатори.

Sonce...izvini za site moi greski- chovek sum gi pravam. izvini za site nervozi i dramatiziranja znaes deka sum takva, uste poveke panicam od strav deka nekoj den ke te izgubam..izvini prosti mi za se ne sum sakala nikogash da te povredam.

ova e do lichnosta koja ja sakav poveke od bilo koj, koja ne e veke so mene:
izvini sto poslednite migovi ne gi pominav so tebe, veruvaj mi da znaev ke bev so tebe, sekoj den se kaam za toa i znam deka nemozam da go vratam vremeto da te vratam tebe. a tolku raboti sakav da ti kazam, tolku raboti sakav da vidis. mozebi i me gledas neznam, se nadevam se gordees na mene, si go srediv zivotot gledas? samo ti veruvase vo mene, a jas te ostaviv..izvini..se nadevam ne zamina razocarana od mene..Izvini

извини не е да простиш?
односно прости да ти простат.
се извинувам ако сум оплескал нешто на форумов,зошто мислам дека денеска сите ги нареков будали ,извинете :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom