Колку ви значи насмевката?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто што прво гледам кај луѓе е насмевката...онака топла пријатна од срце,обожавам такви луѓе што се смеат што се расположени :pos:

Ах најмногу. Ме погодува во срце кога ќе видам некој што го сакам а е намуртен. Да бидеш жив,значи да бидеш весел, а да бидеш весел значи да бидеш среќен.Првиот чекор до среќата е насмевката.

Не заборавајте дека насмевката никогаш не ве напушта, таа е секогаш токму под вашиот нос. Само сте заборавиле дека е таму!

smile%203.jpg

jas skoro sekogas sum nasmean. Duri i koga ke sum razocaran pak ke me vidite nekogas da se smeam. So toa sto jas se smeam, se smeat i tie sto se okolu mene, i za mene toa e vazno

Skoro sekouas sum nasmean . Koga se smeem se custvuvam mnogu podobro, a koga sum naluten nesto site me nerviraat.

:helou: Ако сме насмеани животот ке ни биде поубав во секој поглед, значи, да му се радуваме на животот со убава насмевка .:smir: :smir: :smir:

ми значи насмевката многу и тоа..сакам лугето околу мене да се срекни и весели со тоа и јас сум како нив..насмеана и расположена

Nasmevkata mi e najvazna!!!! Ako drugite se smeat togas i jas sum happy!!!
Sekos sum nasmeana duri i koga na glava mi se srusil celiot svet!!!
( Don't worry be happy!!! In every life there is a trouble if you worry you make it double, so don't worry be happy and smile all the time )
Iako nekogas e toa nevozmozno :toe:

Ми значи, и ми покажува доста, само јас ретко ја давам :) а тие што ме знаат постојано бараат да се смеам (искрено поим немам која убавина ја гледаат во дупчињата на образите).

Мене многу ми значи кога ке видам насмеан човек....одма и обалчно да ми е ..сонце ке ме огреее......велат насмевката била прозорец кој на другите луѓе има кзжува дека зад тој прозорец има едно големо, полно со љубов и фрижа за другите СРЦЕ...така да......секогаш сум насмеана....

Mи значи и тоа премногу.Топла насмевка од срце ми значи..посебно од личности што ги сакам и ми значат.А од една најповеке :smir:

Значи толку многу, секогаш кога е чиста и искрена, подарена од срце.

Па зависи од моментот, една насмевка може да влијае на моете расположение ама зависи од кого е упатена. Повеќе се смеам кога ми е тргнат денот на добро, ако не тешко да се насмеам. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom