Колку ви значи насмевката?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Zivotot e poubav koga ste opkruzeni so luge koi se nasmeani:icon_bigg i zracat so pozitivna energija, a da zboruvame sto se moze da napravi edna detska nasmevka:angel1:Zatoa bidete poveseli,raspolozeni pozitivno ke vlijaete na site okolu vas i poveke smea :smeshko: i zdravje.

Многу често се смеам. Токму насмевката е таа што ми помага да опстанам во овој луд свет. Исто така сакам и да сум во друштво со весели и позитивни луѓе.

Насмевка, има ли нешо поубаво од ова.., ми значат многу насмевките, си се смејам нон-стоп, ме викаа порано како малечок смиле :pos2:, нездрава работа...

Насмевката може како што пишуваше на почеток да исправи мн работи... но сепак не сечива насмевка.. насмевка од некоја драга личност .. моментално мн ми треба тоа :(

Мене, многу, таа ми го продолжува живот !!!!!!!! :je: :je: :je: :je:

И мене.Секој ден гледам се' почесто да се смеам, а и супер е кога си весел.

МннннннооооооГуууууу ми значи насмевката особено ако е придружена со бели и убаво подредени заби, секако на секоја насмевка враќам со насмевка... Кај девојчињата најпрво тоа го забележувам :)

Многу ми значи. Кај сите луѓе најпрво се загледувам во насмевката, без разлика машко - женско. Не знам дали дека сум дете на стоматолози, ама опсесија ми е. Дури еднаш ја засрамив директорката пред другите приметувајќи и извикувајќи на глас дека има вештачки кецови на горната вилица.
Јас лично навечер се мијам заби по пола саат, вклучувајќи во ритуалот миење со обична четка, интердентална и конец за заби. Пред месец дена ставив протеза само поради еден заб да се исправи. Некои ми викаат дека е лудост, ама јас сакам забите да ми се во совршена состојба.

После овие три дена дружење со Шкотите уште повеќе сфатив колку ми значи и колку е подобро кога сите се насмеани и весели :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom