Колку сте мрзеливи?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
епа доста сум мрзелива
најмногу ме мрзи кога ќе станам од спиење на пример како сега иако е 5.08 саат. Лол и прво нешто што правам е седнувам пред компјутер.
и ме нервира кога на некој ќе му кажам да ми подаде нешто што му е при рака и нека да сака. е тоа ме нервира.
:baeh::baeh::baeh:

мнооооооооооооооооооооооогу сум....:pos2:
ама затоа пак кога ќе се развреднам никој не може да ме сопре:pos2:

EEEEE MNOGU ME POGODIVTE SO PRASANJCEVO.
EDNA NAJGOLEMA MANA MI E MRZLIVOSTA.
DA I JAS SUM MRZLIVKA

ваКааа
Ме МРзи Да Учам ...
Иии Мрзи Да Се Помрднам Коа Ми е Мн ТоплО Или Коа Ми Се Спие ....

..увек дома ми се дере за да работам///и мора да се пофалим работам :pipi: не баш увек...ама понекад премногу ме мрзи...и терам ианет и седим =...и најмногу ме нервира коај ќе ми реча напрај кафе или донеси вода.ауу у тој момент можем да утепам..ама со тоа се докажуа дека сум вредна а сите дома се мрзеливи=):baeh:

auuuuuu edna mrza jas so ja imam to cudo edno...mozat da me ostat na edno mesto i cel zivot nema da se mrdnam od tamu od so mi e mrza :D ama ako ubo mi e:D

мрзам да учам е на прво место...
мразам ( збеснувам :nerv:) кога ќе ми падне ( дисконектира ) интернетот додека играм Cabal

Неопишливо многу, не ви објасвам зш ме мрзит да пишам, ај бај :helou:

хехе епа WELCOME TO THE CLUB мрзи на светов... си го иаме ние сите тука тоа црногорското изгледа а??? јее брее махери сНе.... мајке ми... хаха

Па и јас сум прилично мрзлива....хахаха, а и ме нервира кога на некој она што сака да го земе му е пред нос, а не станува.

хехе коа татко ми ке ме прати да му сипам ракија и после 30 секудни сака уште една(а веке сум ја вратил флашата у фрижидер)

preterano sum mrzliv koga ke se vratam od naskolo ili obicno na 4 cas sum preterano mrzliv hahaha(neznam zosto bas 4 cas)
a ne me nerviraat luge sto ne mozat da si zemat voda sami zosto i jas sum eden od niv =)

Кога си доаѓам од училиште ми е мрза да живеам .. :nesvest:

Ако мрзата се мери со метри, тогаш ја сум неколку километри мрзлив

Па сум мрза ептен.
Јој не е.Ме мрзи да си зеам вода,да си наместам алиштата.
Се добро понекад ако иам сила и воља се работам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom