Колку сте мрзеливи?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
ме мрзи за многу работи,али само на периоди.
али тоа не е мрза туку немање воља да се направи нешто,а тоа богами често ми се дешава:vozbud:

Понекогаш ми се јаде, и ме мрзи да си направам јадење. Еве, денес имам готово јадење, ме мрзи да одам да си купам леб и седам гладен. :nesvest:
Нормално дека не е во ред да седиш гладен, не е во ред и да те мрзи до толку, не е во ред и сето тоа да го пишуваш на форуМ, додека сеуште си гладен. :pos2: Ама не се работи само за глад. Некогаш пробам да заспам, и не можам од што ми е ладно, и ме мрзи да станам да си земам ќебе. И така лежам и мрзнам. Понекогаш ѕвони телефонот домашен (безжичен) и ме мрзи да одам да го земам. Некогаш ми е под рака и пак ме мрзи да се јавам. Пример ѕвони некој непознат број, или некои баби дедовци роднини... :pos2:

И такви работи. Моментално покрај шо ме мрзи да одам да јадам ме мрзи и да станам од компјутер. :roll: И то...

Хмм..па кога како...знаат некад да ме прифатат па да се развреднам ..али тоа се ретки моментчиња :toe: :)
ама сепак...сум онака гооооооооооооолема мрза

Мрзата ми е второ име:tapp:
Освен кога се работи за пешачење. Можам да го изодам цело Скопје по милион пати:tapp:, али за се друго:nesvest:

ОМГ многу... верувајте некад умирам за јадење а ме мрзи да си направам... :kesa:

Во главно сум вредна како пчеличка:pipi: ама има периоди кога ме фаќа мрза еве како во моментов...ај бе нека ме натера некој да си напишам домашна:jaj:

Највеке сум мрзлив кога треба да учам во принцип не сум воопшто мршлив....добро малце излажав мрзлив сум ама не премногу само малце :)

Ич за она шо ми е на ум и ме интересират, за она шо ме е досасно море и здодевно, многу.

Најмногу ме мрзи да бришам прашина и да чистам со правосмукалка, понекогаш и кога треба да си ги здиплам алиштата.

За ништо не ме фаќа мрза освен кога сум на излет. Тогаш сакам само да пијам пиво и за ништо друго не ми чуе. Ги оставам другите да ја вртат скарата а јас уживам. Така ќе биде се дури не им пукне филмот некој пат па да ме отераат кај што не треба.:wink:

Lelee..mnogu golema mrza sum..Ni chasha voda nemozam da si zemam :kesa:
Samo da se izlezavam,najubo mi e

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom