Колку сте мрзеливи?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Гооолема мрза сум...мене ми е најубаво кога спијам.можам да спијам цел ден и да не ми здосади.Но сепак има некои работи за кои одма би рипнала од кревет.за жал малку се..

Мрза сум, ептен!Има моменти кога ме фаќа некоја работливост, а тоа е кога ми гори под нозе:)т.е, учам 2 дена пред колоквиум, чистам 2 саати пред да ми дојде друштво дома...и така...Се во последен момент.

Ме мрзи да станам на сабајле, да си напраам кафе, да ја исперам колата, да седнам да учам, да си земам вода...паразит :tv:

Мрза сум, ептен!Има моменти кога ме фаќа некоја работливост, а тоа е кога ми гори под нозе:)т.е, учам 2 дена пред колоквиум, чистам 2 саати пред да ми дојде друштво дома...и така...Се во последен момент.

Е исто и јас. Се во последен момент и затоа секогаш и секаде доцнам.
Пример ташната си ја местам пред излегување и обавезно заборавам по нешто, чистам пред да ми дојдат гости, исто и јас учам во последен момент и така. Но, си имам некои ритуали во животот без кои не функционирам баш-баш и за кои воопшто не сум мрза. Значи заклучок ме мрзи да го правам она што навидум морам да го правам, но не и она што сакам да го правам.Со други зборови мразам задолжителни нешта.
Па, мрза сум ?!

Само ме мрзи да учим инаку за се` друго имам одвишок енергија!

Немате свест колку сум мрзелив..мрза ми е креветот да си наместам :pos:

Не да сум мрзлив, тоа е чудо. Црногорците у споредба со мене се работливи луѓе.

Многу сум мрзлива...Да може некој да го живее животов место мене.Ме фатил некој страшен период на мрза..:pipi:

Во последно време многу, особено кога станува збор за учење...

50-50 (и така и така)
А за учење 100% сум мрза!

Најголема мрза ме фаќа за учење.Само зборот Книга коај ќе го речат,почиња да ме мрзи да живим.

Имав период од неколку месеци кога ме мрзеше да живеам буквално, а камоли да учам, правам кафе, работам у cubase, се замарам со некои битни ствари итн.....арно ама ми се врати она старото и ми заврши конечно мрзата, си отиде кучката, сега сум 200 на саат во секое време повторно, си ги вршам задачите без разлика колку и какви и да се, и знам дека веќе никогаш нема да се врати кучката, бидејќи јас така сакам и тачка, башка мрзата ти одзема многу работи, факат е така, башка шо те прави послаб во многу сфери, ама ае кој како сака :)

Легендарно.

т.е. Патолошки.

Уствари многу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom