Колку сте искрени?

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто го има истото мислење 2 пати,ама од различен член??

И тоа имаат и иста репутација ... језиво :pos2::pos2::pos:

- да се вратам на темата :)

Доста сум искрен, ама понекогаш и си подлажнувам :)

Nemam pricina da lazam....se sto mi doaga,go pisuvam i go mislam!

Koa ne se zaebavam , poiskren in your face igrac od mene nema e sea sto nikoj ne mi verue druga rabota

Искрена сум и многу го почитувам тоа и кај себе,а и кај другите.

Многу нормално дека сум искрена... не дека некогаш нешто не сум искривила малку или не сум го исфилувала, али и таквите нешто имаат многу вистина во нив. Зошто би давала мислења и би лажела? Сигурно нема 2 години да се правам нешто што не сум:toe:

Па искрено на форумов јас како песрсона и личност ја пишувам само и само вистината и реалните случки и дејствија, а на страна од него може и да забегам по малку... леле ама се исфилозофирав

само некој пат на „што песна слушате во моментот“ ама не дека не ја слушам туку дека сум ја слушал пред онаа шо врти у моментот додека пишам..оти повеќе ми се свиѓа, и то...
друго се е точно

На форумот, да ....
Во животот, во главно да, но не секогаш и не со секого ...:nenene: :pipi:

На форум секогаш.Не гледам причина да измислувам кога изнесувам мој личен став или мислење.Тоа што го пишувам овде-тоа сум јас.
А во животот зависи.Лажам ако морам,обично од страв да не повредам некој.

Често.
Дури стана и перверзно со мене и почнав да ја китам искреноста со иронија и сарказам зашто мислев дека луѓето не ја ценат доволно.

90 % :) неможам да бидам 100 % и да сакам :)
Ете еден искрен човек. Мојата искреност се темели на тоа што не лажам, ама неможам да кажам дека сум апсолутно искрена. Во апсолутна искреност ги вбројувам работите што не ги кажувам и тоа работите поврзани со мене лично и мојот приватен живот и преќутувањето кога не сакаш да повредиш некој, да бидиш предосаден кога убедуваш или препластичен. Тука многу внимавам и затоа сум понекогаш умерена наместо искрена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom