Колку сте искрени?

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
M@wEcK0 напиша:
Дали на форумов тоа што го пишувате навистина го мислите?Дали секогаш ја пишувате вистината или малце ја искривувате?Дали постовите ви се жива вистина...или спротивното?

Дури и кога лажам ја кажувам вистината. Еве на пример како сега. Лажам дека понекогаш лажам, а сепак е вистина затоа што го кажувам тоа.
значи секогаш ја кажувам вистината. нема причина зашто да се преувеличуваме.

Ауууу... Не знам да лажам:kesa: Лажам за ситни работи (исклучиво во живо кога можеме некој да го драпаме од друштвото :)), ама одма ме откриваат. Инаку искрен сум. Едноставно незнам да смислувам тешки лаги. А и не сакам кога мене некој ме лажи. Едноставно одма можам да го откријам.

vo globala kazuvam vistina,za forumov,ne lazam zaso ne se znaeme licno i moze samo da vi se soni koj sum.lazgovci otkrivam odma ako razgovaram lice v lice.no se slucuva nekogas da izlazam,ama sitni raboti,kako na pr te sakam.
ponekogas vistinata boli...

iskreno ovde si gi kazuvam makite zs znam deka nikoj ne me poznava a znaes kako e koga te poznava nekoj saka samo da te povredi so nesto taka da ovde si se naogjam sebesi ona sto sum bez gluma>>>.

Кој лаже,се лаже самиот себе си.Зошто да се пишува невистина?Ако ми треба да си го ладам паметот,тогаш читам книга или фантазирам.
100 % вистина!

Се` што си пишам си пишам затоа што така мислам. Директно, што на ум - то на друм. Немам потреба да лажам, можам само да не кажам нешто ако сметам дека не е за кажување.
Ако сум сменала мислење во врска со нешто, а пред година-две сум пишала поразлично, си кажувам што се сменало.

И така...

Не сум многу искрен а не ни сакам да бидам зошто ке му кажеш на некого нешто што ти значи и после цел град разбрал. Е тоа е!

Pa,kogo i da prasas ke ti kaze deka e iskren...jas najcesto ne znam da cuvam nisto za sebe i se so mislam kazuvam,pa site mislat deka sum mnogu iskrena.A ustvari ne znaat deka znam da bidam gole politicar ponekogas...

sekogas ja kazuvam vistinata,ne znam sto e poentata ako pisuvam lazni ili besmisleni raboti,ako nekade ne sakam da ja kazam vistinata togas voopsto ne ni odgovaram na taa tema i tolku

многу, ја ценам искреноста и секогаш сум искрен, мислам дека тоа се цени најмногу

секогаш ка кажувам вистината,никогаш не лажам
мразам кога ме лажат

Zavisi na kogo. Zosto bi mu ja kazuval vistinata na nekoj sto go mrazam?

Potato напиша:
Zavisi na kogo. Zosto bi mu ja kazuval vistinata na nekoj sto go mrazam?

Prasanjeto bese dali lazete na forumov.Znaci,vo postovite dali ja kazuvas vistinata i nisto osven vistinata ili...?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom