Колку сте искрени?

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
Pa, posto ne se vrzuvam za luge preku internet, bez razlika sto ke recat tie... Sekogas ja kazuvam vistinata na FORUMI.

премногу сум искрена и директна...малку и е лошо тоа кај мене зашто понекогаш не треба да сум премногу искрена и се што ќе мислам да го кажам....
Сакам искрени луѓе,МРАЗАМ ЛАЖЕЊЕ...подобро кази ми искрено колку и да е лошо отколку да ме гледаш во очи и да ме превиш глупа на здрав памет....знам кога луѓето ме лажат и не сакаат да бидат искрени со мене...тоа е најлошо!

то шо мислам то пишувам а да измилсувам не измислувам ништо

Го кажувам тоа што сметам дека треба да се каже...ако е тоа искреност, да искрена сум...
Б.т.в. Зошто би лажела на Форум...џабе потрошен труд.

Ne lazam...stalno si pisuvam kako sto e...moze nekoi imaat primeteno (da ne potenciram u koja tema tocno) deka i za golemi raboti od mojot zivot ja pisuvam vistinata...

Nisto nema nevistina vo moite postovi duri ima i raboti koi prv pat gi kazuvam, iskrenosta pred se , i se poznaavaat onie koi ne se iskreni

Немам причина да лажам. Она што сметам дека треба да го кажам, односно напишам го кажувам, пишувам...

Не гледам причина зошто некој би лажел на форум.Барем мене ми е тоа бесмислено...Како што кажа Менди,ако не сум компетентна или доволно запознаена со некоја тема,тогаш воопшто не ни пишувам,ја прескокнувам.Покрај тоа,не ни ја гледам поентата да се зачленувам на форум,ако лажам.Тука си ги пишувам моите мислења,моите ставови и нема зошто да се преправам или да ги извртувам...тоа што сум го напишала на некоја тема навистина го мислам и не се разликува од мислењето кое што го имам во секојдневниот живот.

И јас исто :music3:

искрен до крај на кој не му одговара чао бато неможам да се замарам со лажења и глупости или на некој да му зборам едно у лице а мислам сосем трето

Зависи од времето и местото.

jas se zacleniv na forumov za da mozanm da si kazam se!neznam zosto ne bi bil iskren?sto zadovolstvo od lazenje?

Најчето ја кажувам вистината.. секогаш сум директен.. го кажувам тоа што го мислам.. и понекогаш без да размислам дали треба да го кажам тоа.. Па и на форумов.. нема причина зошто не би бил искрен..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom