Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
Некогаш спијам многу, повеќе од 13 часа а некогаш мноогу малку, само 4-5 часа.

Веќе не знам кога легнуам и кога станувам....Важно ми е само да се наспијам ама тоа некако не ми се остварува оти во последно време патам од хронична несоница и подочњаци имам до земјата....се превртуам по цела ноќ и се нервирам...МХ!....сепак последниве неколку дена мислам дека полека го надминувам воа и се враќам у нормала односно успевам колку толку да се наспијам....

Зависи кога како. Некогаш повеќе некогаш помалку. Значи се е до активноста. На лето скоро и да не спијам ама на зима надокнадувам за се.

Па ми се дешава со денови да спијам по 2-3-4 сати, и кога скрос ке се заморам и ке станам неспособна за ништо легнувам и спијам...спијам...спијам. А вака спијам по 6-7 сати.

Многу спијам... со 10 часа сон сум одморен доволно, а со 6-7 не сум доволно одморен. Често се случува и по 15 саати да отспијам, јако спиење онака... Ама толку спијам секогаш кога прескокнувам една ноќ :)

во последно време мн малку!!Едно 7саата на ден што не е својствено за мене..уфф едвај чекам да дојде распуст па да се наспијам како човек

12 часа минимум. Не сум јас крива, таква ми е болеста :toe:! Хронично ненаспана!:)

Колку што ќе ме остават т.е. спијам се додека не се најде некој да ме разбуди!:majmun10:

да можам би спиела пола ден ама то е секогаш некој ме разбудва...
и да можи денот би го преспивала а ноќе би живеела..ама ете не можи..и во принцип се обидувам ако не мн барем 8 саати да спијам...

во последните три дена спиам по 4 саата на вечер ;(, а обично и по 12 не ми стигнуваат

Последниот месец ептен малку..4 до 5 сата највеќе....Некоја сабота ако некој не ме разбудеше спиев до 8-9 сата..али ретко тоа..
Ке си надокнадам сега на распустот по 10-12 часа:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom