Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
poslednive dve nedeli po dva saati tuuuuuuuuu fakultetov me unisti samo bubam

Не функционирам ако не сум наспана според навиката што ја имам со години, 8 саати мин.
На ништо не личам, скали промашувам!
Спиењето ми е најбитно во овој живот и овој свет,
Каквии луѓе какви пари.

Обожавам да спијам,кога не сум наспана доволно тогаш не функционирам баш како што треба...

Кога морам на школо по 3 до 4 саата само спијам :( Ама за викенд си го вадам сонот за цела година

ne sakam mn da spijam, 6-7 saati mi se dovolni, a nekogas i 3-4

Mnogy sakam da spijam i da sum naspana, inaku ne funkcioniram kako sto treba:) pred ispit ne spijam nekolku dena ne samo poradi toa sto ucam , tuku i od strav , trema...a imam sedeno budna za da vidam kolku mozam da izdrzam bez spienje i izdrzav 53h i 47 min i bev katastrofa:) mozokot ne mi rabotese veke:). Inaku sum spanka i ako nemam obvrski spijam okolu 10h i ako podolgo nesum spiela "kako sto treba" si se "castam" so podolg son od 12-14 saati:)

Pa vaka sega sredata si legna vo 12 na pladne,me razbudija vo 18h,pa si legnav vo 21h,a se razbudiv drugiot den vo 11h.Pa sega videte kolku spijam i kolku mnogu uzivam vo toa.

Во последниве 3 месеци во просек од 4-8 часа, што за мене е премногу малку. Ама ај кај и да е ќе биде и по 10 часа дневно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom