Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
Со оглед на новиот распоред многу малку некаде околу 6 саати...што мајка баравме да протестираме да слушаме нова година ќе си поспиевме...:pos:

Во последно време многу малку спијам и се нервирам многу, ама се нешто мене ќе ми излезе и доцна легнувам многу. Спијам по 3-4 саата и не ми е доволно.

U zadnje vreme radi obrvrski,fax,doktorat i mal milion sitnici spijam mnooogu malku i pocnuvam da osekam veke hronicen umor,ama ke se sredi i toa.

Последниов месец 3-4 саати, затоа сум ваков. :(

*не е ради факс, би сакал да е тоа.

Во последно време многу малку. Сега кога сум прва смена легнувам околу 1 а станувам нешто пред 7, значи спијам по околу 6 саата. Кога сум втора смена, најмногу за саат повеќе (си легнувам тогаш покасно). Попладне никако не спијам. Ептеееен ретко. Не дека не сакам да спијам на ручек, поубаво нешто од попладневна дремка нема ама едноставно не можам да заспијам :toe:... А иако спијам малку уопште не ми се спие, што ми е и најчудно. Поспана сум само кога станувам насабајле со петлите (фала богу, кој не е!) ама после цел ден сум со очи широко отворени) хехе

Понеделник до Петок спијам околу 5 и пол - 6 саата. За време на викенд спијам 9 саата

од 6 до 8 сати а оваа недела ми се чини немам воопшто ич спиено....

zadnjive dve neeli... ili legnuvam u 5 stanuvam u 17 ili legnuvam vo 7 sabajle a stanuvam vo 11... spienjeto sto da vi kazuvam... ubajni... abe duri i ova nekako premnogu mi e... moram da reduciram ne e ova zivot

Обожавам да спијам.Да се бутнам под кебе и да се стуткам целата и да спијам.
Леле кои мераци се тоа!:vozbud:

Od spienje spomeni nema ama nokva mi e planirana ubavo da se naspijam. Do pred nekolku godini spiev mnogu i bev poznat po moeto dolgometrazno spienje a sega se pomalku i pomalku!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom