Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
за да бидам наспиен спијам .. од 6 до 8 часа максимум

У последно време се пореметив спијам како мечка:) зависи кога како од обврските ако имам за учење заглавувам до 6 сабајле и после бел ден не гледам:)

Многу спијам во последно...ако не се наспијам 12 сати не ми е то то!
а многу е!

па спијам 8 часа ама преку викенд спијам повеќе 11-12 часа

:)мммм. Колку спијам , порано многу спиев,,, ама сега ич не спијам, a квалитетен сон имам само по 5 часа...Абе маки си имам...МЕ мачат вечните прашања...хахаха :D

И ја слабо спијам у последно време ме мачат смовили нешто ова она катастрофа ми е сонот у последно време...

Па зависи која смена сум нашколо, кога сум прва, просек ми е 6 саата, а кога сум втора хм....8 до 10 кога како....воа преку неделата, и за викендите е исто, само шо спијам по 2-3 саата повеќе......
Од мал сум така навикнат не спијам по многу, доволно ми е неколку саата, а исто така и не преспивам преку ден никогаш....

~*~

Кога бев помлада, спиев само по 5 часа, може и помалку, сега кога имам толку многу работа, сум преморена и сигурно спијам повеќе од 10 часа.
Морам да бидам одморена за да бидам сконцентирана и активна.
Освен тоа, сакам да спијам, убаво ми е.:pipi:

Okolu 8 casa najmalku , mi treba spienje za muskulite :) , kak omal malku spiev , dodeka bev student edno desetina casa ne mi begaa ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom