Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
vo prosek od 8 do 10 casa ne spijam mnogu zosto kasno legnuvam a rano stanuvam za na fax i nemam vreme za spienje, a nikako da se naviknam da legnuvam porano i taka celo vreme sum nenaspana :)

zavisi ako e toplo togas 6-8 saati ako vrne togas i do 10. Maximum mi bile 13 casa posle me bolese glava

auuu vo posledno vreme mnogu malku spijam, samo 3-4 casa, maksimum 5. ama i ne mi smecava, duri i poloso mi e koga ce spijam pojse od 5 casa :toe:

многу сакам да спијам ама у последно време спијам максимум по 5 саати,а кога сум трета смена на работа наредниот (или истиот) ден не спијам ни толку.а многу сакам да спијам......:toe:

во последно време иам проблем со спиењето.. многу спијам..... секој ден каснам за факс..... иам за учење се успивам.. појма неам што ми е :toe:

ми требаат минимуН 10 саати сон, во спротивно не функционирам како што треба...

ne biram vreme koga treba da spijam :) ali sekogas koga mi se spie si spiam :) vo zavisnost od potrebite

Зависи, цело време си го менувам биоритамот, ама потребни ми се 8-10 сати да се одморам а 10-12 да сум ептен наспиен:)

Обично глеам да спијам барем 8-9 саата, напати по 12 ама само коа сум нешто ептен уморна или неспиена со денови! Фазла од 10 саата спиење ти е само губење време!

Од 6-8 саата у просек , зимно време повеќе, летно ептен малку.

У последно време сум спанка голема и proud of it!
Ми требаат 12/13 саати за да се наспијам и да се осеќам убаво кога ќе станам и тоа се дешава само еднаш неделно(среда) кога не сум на факс, а другите денови ме будат без и со прични...а кога легнувам..зависи од поспаност..без правило

Просек 7-8 часа. Но може да се случи да спијам и по цел ден :) повеќе од 12 часа.. или пак ако си дојдам од кафичи "развеселен" рано на утро.. се случува да не легнам.. да останам некој час на интернет и потоа да излезам на прочетка низ град.

Последниве месец-два спијам малку по 6-7 саати.Ама ќе дојде лето има да се изнаспијам по 10 саати :zlo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom