Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
10-11 саата спијам.. да ме остават ќе спијам и подолго ама :)

Da me ostavat ke spijam 23 saata na den!!! Obicno si legnuvam sabajle u 7 a stanuvam porucek u 4, ama toa se slucuva koa ne sum na skolo...Koa sum na skolo si legnuvam u 3 a stanuvam u 7 (1smena), a koa sum vtora si legnuvam u 7 a stanuvam u 12!!!:D:D

мноооогууу....голема спанка сум, ко ќе требит да станвам за на школо смрт ми е
bk.gif

Порано спиев помалце и поцврсто.
Сега спијам лесно и повеќе.
Во секој случај,кога ќе донесам некои судбоносни решенија секако нема да ми треба многу време за спиење.
Познавајќи се себе си -> во иднина би требало да спијам 4 до 5 часа и поцврсто.

Pa.. slabo spijam.. eve primer..
Sinokja, vo 24 chasot, odnosno nula deset chasot.. 10 minuti pomiuvaJme :)

Slabo, osobeno poslednive nekolku dena. A mnogu e bitno za zdravjeto toa :(

Ne znam sto mi se desava ali pocnav da stanuvam hronicno ne naspan, a spijam po 9-11 saati sekoj den.
Se pocna so poremetuvanjevo na zemjava so temperaturnive razliki i tn... :) Sigurno ke da e do toa a?

6 casa mi se sosema dovolni za da se naspijam

Ne sum normalen

Najmnogu sum spiel koga slavev nova godina se vrativ doma vo 4 casot i tolku bev izmoren so spiev duri do 7:30 casot(ne ljuge ne se salam) i koga stanav prvo nesto so prasav e kolku e casot i mi veli majka mi 7:30, a pa jas si mislev deka bilo na sabajle ama koga vidov deka toa bilo navecer ja samo se udrev po celoto i si rekov sam u sebe "lele Stefan ne si normalen ko nekoj liljak spies".

Гледам секој ден да отспијам по 7-8 часа што му се доволни на возрасен човек зашто и подолго спиење се претвора во хроночно и тогаш никогаш не си наспан.Легнувам околу полнок а станувам од 8.00-8.30.
П.С-Не спијте по многу зашто колку подолго спиеш повеке ти се спие.:pos2::pos2::pos2::pos2:

Se sinuem od spienje prosek 10 saati dnevno, pogotovo koga imam za ucenje ja dupliram dozata

Можам да заспијам кога сакам и каде сакам.Хронично ненаспана.Али обично си легнувам околу три и станувам у два.Осван ако сум на факултет.Ама си надополнувам.

Епа нешо последно време арен сум 7-8 саати ретко над просеков:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom