Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
Легнувам у 1 а станувам у 7:salut:(цело време прва смена у школо)

Недоволно, у последно време се одвикнав.

nikogas ne spijam dovolno zosto si legnuvam sekoj den okolu 02:30 - 03:00 a stanuvam vo 06:45 osven vo nedela koga spijam do 14 casot

7-8 часа.Мислам доволно е тоа за организмот да се одмори.

Мнооогу малце, неможам да заспијам долго време одкако ќе легнам и се будам од некоја си икс причина:(така да незнам 6-7саати максимум

Без 8 часа сум како кокошка без глава. Е сега кога спијам под 8 саати, тогаш надокнадувам дупло во текот на денот.

Јас сум хронично ненаспана.Секоја вечер си легнувам у 3 и станувам у 7,и легнувам понекогаш после тренинг,мала дремка накај 18 и ке станам у 20 и после пак истото.Цел ден ми е пореметен вака.

Legnuvam 5 - 6 nautro ,a stanuvam 16 - 17 ( spijam okolu 11 - 12 saati )

Koga sum vo skolo legnuvam nakaj 1 ili 2 a stanuvam vo 6.30 ili koga vtora smena koga sum stanuvam okolu 10 ama koga ne sum vo skolo nadoknaduvam nespieni casovi.Legnuvam Vo 2 ili vo 3 a stanuvam okolu 13.30-14.00

Mn malce.. 4-5 saati.. Dosta mi se.. Neznam zaso.. Ali bar kaj mene u family.. I ja i majka mi takfi sme.. Ziveeme noke :D Obicno spijam po tolku de -5 saati.. Ali mi se desilo i 12 saati da spijam.. Posle bef kao izgubena u svemiru :D Znaci spijam podolgo samo koa sum STVARNO umorna :/

zavisi od toa koj den e.vo princip spijam po 9 casa.ako e sabota nedela znam da legnam pokasno i da stanam okolu 10:30 sabajle,ako e rab den togas legnuvam rano pa rano i stanuvam.preku den nikgas ne spijam kolku i da sum zamorna

8 до 9 часа. Помалку или повеке од ова ке ме боли глава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom