Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
Во последно време се помалку...

da me ostat ke spijam i ceeel den...primer sabotata si legnav vo 3 i pol a nedelata stanav vo 5 bez nesto...a da ne me razbudea ke spiev uste...ne cini tolku da se spie ama segaa:)

Секој ден му останувам одолжник на организмот за одприлика 2-до три часа спиење...инаку препорачливо е осум саати спиење дневно!

Во колку легнувам и станувам тоа е секад различно.
А за саати си спијам од 8 ипол до кај негде 11 саати зависи кога како ќе легнам и зависи од многу други работи

Nikoj nema da mi veruva ama vaka jas pravam legnuvam najcesto u 1 ama nekogas pokasno a nekogas porano a me budat 7 saati eden od 5 i 30 i drugite na sekoj 15 min. pa koj ke me razbudi toj. Najcesto me budi toj u 5 i 45. Znam deka e cudno no jas sum covek koj ne go saka spienjeto i ako stanam pokasno od 9 smetam deka sum izgubil cel den

Доволно...дури и повеќе од доволно, што е воодушевувачки со мојот факултетски живот...

Спијам и се обидувам секогаш да сум наспан за наредниот ден и за овбрските кои ми следат.Напладне спиам само кога имам време...Кога сум ненаспан како да ми фали нешто и екако се осекам истоштено...

Спијам едно 7-8 часа дневно.

море ако ми се спие може да спијам 14 саати.(ако ептен ми е изморен мозокот)
а просечно околу 10саати.

Море веќе не спијам.. Многу минути сум во загуба

Па не сум личност која многу спие.Легнувам во 3,а станувам во 10 за време на викендот,а преку недела во 1-ипол,а станувам во 6.И доволно ми е тоа,можам да функционирам преку целиот ден,а кога спијам повеќе од 9 саата(а тоа е реткост),потоа сум поспана цел ден.
...........:pipi:.............:kafe:...........:ojea:.............:pipi:............

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom