da me ostat ke spijam i ceeel den...primer sabotata si legnav vo 3 i pol a nedelata stanav vo 5 bez nesto...a da ne me razbudea ke spiev uste...ne cini tolku da se spie ama segaa
Во колку легнувам и станувам тоа е секад различно.
А за саати си спијам од 8 ипол до кај негде 11 саати зависи кога како ќе легнам и зависи од многу други работи
Nikoj nema da mi veruva ama vaka jas pravam legnuvam najcesto u 1 ama nekogas pokasno a nekogas porano a me budat 7 saati eden od 5 i 30 i drugite na sekoj 15 min. pa koj ke me razbudi toj. Najcesto me budi toj u 5 i 45. Znam deka e cudno no jas sum covek koj ne go saka spienjeto i ako stanam pokasno od 9 smetam deka sum izgubil cel den
Спијам и се обидувам секогаш да сум наспан за наредниот ден и за овбрските кои ми следат.Напладне спиам само кога имам време...Кога сум ненаспан како да ми фали нешто и екако се осекам истоштено...
Па не сум личност која многу спие.Легнувам во 3,а станувам во 10 за време на викендот,а преку недела во 1-ипол,а станувам во 6.И доволно ми е тоа,можам да функционирам преку целиот ден,а кога спијам повеќе од 9 саата(а тоа е реткост),потоа сум поспана цел ден.
...................................jea:.........................
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.