Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
do pred nekoe vreme spiev obavezno, najmalku 8 casa, a i tie mi bea malku.... sega spijam premnogu malku.... 4-5 casa..... stanvam vo 5:30 na utro (za na rabota de!) a legnuvam obavezno posle polnok i taka cela rabotna nedela se dodeka ne dojde vikend togas nadomestuvam..... i se cudam kako e mozno...... abe se e navika!!!!

soznam , zavisi nejcesto 12 sati osven koga sum na fax od 8 :D
obicno legnuvam kaj 1:30 a stanuvam kaj 12......abe mnogu spieme denot pominal :d

е хехехеххе ова прашање баш е наменето за мене...........................епа вака да ви кажам....јас сум гооооооооооооолема спанка...................................без спиење минимум 9 саати не можам да функционирам како што треба.........................затоа и неможам да издржам да станувам рано насабајле.............а кога тоа ќе се случи после кога ќе си дојдам дома обавезно преспивам околу 3-4 саати................а за викендите се знае-не станувам пре 12-13 кога како и така..............па што дса правам некои ми викаат дека сум пропуштала многу работи така ама нели е здраво тоа????? е е па ако не др убаво е за кожата:pos2::pos2::pos2::pos2:

Обично спијам по 9 саата ама никако не ми се доволни најубаво ми е кога ќе отспијам 11-12 саата. а многу се нервирам ако имам спиено 6-7 саати.

mmm lete spijam i po 12 sati.. koga e skolska godina samo po 5 -6 sati spijam..i preku vikendite 8-9 sati..

Никогаш доволно :(

Цел живот ми се спие :pos:

Па денес се наспав колку толку.Утепав едно 5-6 саати,со мал прекин.Ама џабе бе кога и денес од факултет на работа. Плус нервозите си стојат....

Многууууууууу.Да можам цел ден да спијам би спиела.Многу сакам да спијам.Ама пусто не се може :).

Па зависи...Синоќа легнав во 1 а сабајлево станав во 11, така да сум спиела 10 саати. Како и да е, 10 саати спијам најмногу, повеќе не, помалку да (околу 7-8). :)

просечно спијам по 10 саати,за викенди и повеќе..........а коа сум прва смена-не прашувајте хехехех........тогаш спијам малку навечер малку преку ден и така:pipi:шо да праам спанка сум си:pipi:

па порано неспиев многу сега незнам сто ми стана спијам по 12 саати некогаш и повеке

многу спија,да можам цел ден ќе го преспијам..посебно за време на распуст до 2 до 3 попладне.ноќна птица сум па така полесно и подобро функционирам навечер,а денот го преспивам:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom