Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
Многу, повеќе од 9-10 часа.
Веќе со години пред 3 часот си немам легнато и притоа заспано.
Затоа кога ќе се случи да треба да станам во 06:00, после тоа попладнето не се ориентирам кај се наоѓам, право легнувам и спијам 3-4 часа :)

Во текод на денот спијам околу 12 часа... Дали ќе биде одеднаш, или во нив ќе ми се брои и попладневната дремка - зависи од обврските :)

12h sekako ama najcesto me razdenuva ta taka ide poveke denski son otkolku noken

Се' помалку :) Ако имам можност и по 12 часа... Ама најчесто немам можност :) Така да, колку можам толку....

7-8 часа ми е нормално, ептен ако сум преморен може да се случи и по 12 часа да спијам

никогаш не сум можел да спијам повеќе од 9-10 часа
најчесто спијам по 8 часа оти ми се прејадува и препијува и мора да станам:toe:

Ич не спијам. Да ти ебам модерната технологија, кога бев мал бев поздрав и понаспан.

малку.............да речеме ако легнам во 5 на сабајле...ке станам кај 9......по цел ден обврски.....можда ке преспијам 1 саат максимум преку ден......а ако треба да станам рано на сабајле......на пример во 6 саатот.....ке треба да си легнам до кај 2 ...........и така последните 6-7 години наназад..............оф леле

Зависи кој период како... Ама најубаво ми е кога спијам 8-10 часа... Ако спијам повеќе или помалку потоа целиот ден ќе сум поспана...

Sega spijam kako shto treba,si legnuvam pomehju 22:00-23:00 a stanuvam sabajle vo 07:00,mislam deka e dovolno a koga ne rabotam si legnuvam vo 04:00-05:00 a stanuvam vo 10:00,prvo ke shetam nekade a potoa rob na internetot...

Зависи од дали има нешто "насабајле" што треба да се направи. Иначе негде од 3 саати min до 14 саати max.

..хмм епа мене доволни ми са 10 саата..ама дека увек спием по 6 саата..за она што ќе пропуштим надополнуам у субота и недела...:helou:

Мислам дека доволно спијам , обично си легнувам во 23 ако сум утредента 1 смена на раб и станувам во 8, а ако сум 2 смена тогаш знам и до покасно да останам ..ама во секој случај мислам дека спијам доволно иако некогаш се чувствувам ненаспано и уморно и после толкуу спиење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom