Колку се врзувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
се врзувам за луѓе многу одма , мене со некој ако ми е убаво и еден ден да сум после кога ќе треба да се разделиме ми е многу тешко, плачам и ми недостигаат многу...
за место може да се приврзам ако сум поминала таму убави моменти иначе не...

не се врзувам секогаш одам одврзан

Се поврзувам многу за луѓето и тоа е една од работите што најмногу ми смета во мојот карактер.Премногу им верувам,и кога ке сфатам дека не било така како што јас сум мислела,многу тешко ми паѓа.
Ама добро,со тек на времето сигурна сум дека ке се смени тоа...работам на случајот:)

премногу се врзувам за личности и тоа ми е најглупава навика да речам:toe: и јас не сакам толку да се врзувам, за предмети не толку, ама за особи ама нема што да се прави таков сум роден

Јас многу тешко се врзувам за луѓето. Едноставно таква сум по природа. :toe: На пример со родителите сум приврзана ептен ептен малку, а со пријателите имам изградено посилна приврзаност, но сепак не би можела да кажам дека сум толку голема емоционална поврзаност. Сепак сега за некој месец кога ќе заминам во Русија ќе видам што најмногу ми недостига па ѓе пишам пак да ја потврдам или да ја негирам тезата за тоа дека не се врзувам премногу со луѓето.

Jas mnogu lesno se privrzuvam za lugeto:(
Koga naseto prijatelstvo ke zavrsi ili koga ke me razocaraat. sleduva teska macnina kaj mene nekoj period, ali posle se se zaborava.
Vremeto gi leci ranite:)

Не се приврзувам многу за некој посебено оти преголемо приврзување може многу почесто да води и до разочарување гледам да го рипнам тоа разочарување

Немам проблем со приврзување за ли4ности...не сум зависник ни од ли4ности ни од предмети...пред година дена не го мислев тоа од проста при4ина шо се ми се слу4уваше некој да ми фали во мојот живот, но сега нау4ив и знам да живеам без секој:pipi::pipi:

Многу се врзувам за нештата и луѓето ,а не би сакала.

Не се врзувам премногу,затоа што гледам дека многумина од оние што ме опкружуваат најчесто страдаат баш поради таа блискост која што ја стекнуваат со луѓето.Се` повеќе и повеќе забораваат на вистинските вредности во животот и само гледаат да извлечат нешто од некого.Сега за сега,не ми се случило да се приврзам за некој кој што многу малку го познавам,едноставно нејќам да завршам со лошо искуство и од тоа.:nenene:

премногу...многу емотивна личност сум... и кога ке се врзам многу ми е тешко да си отидам од нешто...ке напраам СЕ само да не се случи најлошото... понекогаш можам да останам така искористен но...атоа е тоа

Се приврзувам кон некој што ми значи многу,малку ги има и знаат да го ценат тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom