Колку пати јадeте во текот на денот?

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Колку пати дневно јадете?

• Вкупно гласачи
    521
  • Гласањето е завршено на .
:pos::pos::pos::pos: Тамарче :back: Не си турте, Ши....Тамам си.:)

Иначе да манам еден едит

По 2 пати...кај 3 саат и во 11/12.

Ама сладолед обавезно(не го сметам за оброк)

Jofke, duso..Daj i ovde da ne pocnime da se gibame..Najgolema ti e!:)
inace..fala za komplimentot..:P
I jas obavezn jadam sladoled:P:P

Обично јадам два пати дневно.
Се дешава некогаш, ако станам ептен касно, или ако имам многу работи да завршам и не најдам време, и по еднаш на денот да јадам. Еднаш, ама асално. :icon_lol:
Доручекот секој ден испаѓа дека го скокам, а вечерата ја јадам во време за спиење :pos: Ама тоа е, глупав биоритам... :toe:

Функционирам на принцип ''дупната вреќа'' јадам по 4-5 пати на ден а ништо не ми се фаќа 3та година веќе како немам мрднато од 67 кила.

немам исав од јадење...
но никако да се покажи на мене...(па и така треба)..
пред работа просле работа на работа дома...
надвор за вцершија преку 6пати јадам...
и тоа јадам да се најадам дури собира...

Два пати.
И енормни количества чоколаден сладолед во текот на целиот ден. Немам сведок овде, иначе... Ах, тој сладолед...:pos:

Два пати.
И енормни количества чоколаден сладолед во текот на целиот ден. Немам сведок овде, иначе... Ах, тој сладолед...:pos:

Тачно....she is guilty!!!:pos::pos::pos:

И тоа само чоколаден, и во стечај заради неа паднаа Делта, Цермат и Алгида:pos:

Јадам од два до три пати на ден, многу јадам благо, знам дека не треба да се претерува има многу шеќери ама зависен сум од благо....

2 pati max i toa ko pile..ali si nadopolnuvam so blakce fstaci ,lesnici nonstop :)

Огледалото вика - повеќе од доволно.

Ама што знае тоа? За него беше снежана најубава. Кучка.

:) Одам да си купам чизбургееер.

Огледалото вика - повеќе од доволно.

Ама што знае тоа? За него беше снежана најубава. Кучка.

:) Одам да си купам чизбургееер.

И што и фали на Снежана?
Црна коса, сини очи и снежно бел тен...хммм...убава е Снежана.:pipi:

Јадам 2 пати дневно...и пијам многу,ама многу течности, иако тоа што го јадам најчесто сакам да биде добро, не ми е многу битно колку калории има.

Јадам 3 пати на ден...А во меѓувреме гнетам слатки ствари,грицки,овошје и ништо не ми се фаќа пак си сум слаба:baeh:

ee do lani letoto jadev po 10 pati na den sitnici, blagi raboti i cipsovi ili pak 3pati ama obavezno edniot obrok sodrzese przeni kompiri ili puter..i taka vo kontinuitet 3-4 goodini si jadev, se polnev mrssno i si kaciv 15 kg, od 52 na 67... e 7 skinav ... sea neka mi pomogni nekoj da skinam bar uste 7 !!!
:icon_frow:icon_frow:icon_frow:icon_frow
inace sea jadam 2pati dnevno ali ne mn mrsno ... koga stanam okolu 3-4 shopska obavezno so nesto bez leb i do vecer nesto so mleko i mn ovosje ili pak shopska :)

Ја таман си јадам...3 пати дневно и се што ќе се мајде по дома грицки и благо си јадам навечер на компјутер(сончоглед,смоки,сокче,чоколадца...) хехе

Едит:А слаб сум

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom