Колку пати јадeте во текот на денот?

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Колку пати дневно јадете?

• Вкупно гласачи
    521
  • Гласањето е завршено на .
epa vaka... koa odev skolo... stanuvav sabajle jadev.. i normalno kasnev.. skolo na golem odmor jadev i so dusa cekav da dojde krajot na casovite za pak da jadam.. potoa popladne te posle rucek grickam sve sto ke mi se najde pri raka.. za vecera doma sto ke si jadam kaj 7-8 i posle nesto vo grad i pred legnuvanje go pustosam friziderot

e sea koa sum doma.. stanuvam u 1 taka da direktno odam na rucek.. posle gricki i takvi raboti.. vecera... i toa sto ke jadam u grad... pa i nesto pred legnuvanje ili noke...
a ne daj boze da sum u avtobus.. e togas....
ali nisto ne se poznava na mene... ustvari malku okolu stomaceto ali nisto strasno

Кога одев на школо јадев повеќе пати.. Еднаш во 6 часот, пред да одам на школо, потоа на одмор, па после часови.. Потоа одам дома одмарам, ќе прошетам или не знам што.. пак јадам кон 18 часот и на крај вечера.. најчесто околу 21.. Значи околу 5 пати дневно.
А сега во лето 3 пати, 2 пати.. зависи
Станувам кон 12 часот јадам излегувам и потоа ако си дојдам дома во текот на денот јадам.. и уште еднаш вечерта..

posto e leto ne se jade jadam najmnogo do dva pati ama ne se smetaat potkasnuvanjata :)

По три пати на ден јадам, а пак сум турте бе луѓе!!!!!:):toe:

3-4 Пати со сила
+ благо

И пак сум кожа коски

any suggestions :D?

Pa vidi vaka ...... Ako ima povejke pati da jadam na GAGE ke jadam i po 7-8 pati .. a koga ke nema gage ... samo jadam 2-3 Pati :)

4 до 5 пати..

плус нешо благо, солено или сладолед...

Од ко почна летово станвам кун 4-5 (поручек) и јадам еднаш, али онака гурмански. :)
После то сладолед евентуално.
Се трудам да пуштам некое кило долу де:)

Од коа пуштив стомак троа појќе(71-2кила), скратив на вечерата (вечерам може еднаш на 3 дена) слаб поручек и добар ручек...па џогинг.

Од ко почна летово станвам кун 4-5 (поручек) и јадам еднаш, али онака гурмански. :)
После то сладолед евентуално.
Се трудам да пуштам некое кило долу де:)

Хахах, сејм хир. Али тоа е лошо. Че се натупаниш и ќе изедеш после порција сладолед ко манџа да сркаш у гооолема чинија. Калории за извоз. Подобро 10 пати по малку него еднаш по многу викаат. Ама пуста навика. Ќе бидеш 20 часа гладен и после и човек можеш да изедеш, барем во мојов случај. :baeh:

Пробувам да се одвикнам, добро ми иде хехе. Не јадам веќе вечера само јадам у 5 саат ручек и толку. Нездрава ми е исхраната.

Porano jadev po 4 pati .. A sega bidejki od toa 4esto jadenje ima posledici, jadam 1 pat .. ili voopshto ne jadam .. :)

некад 4-5 пати некад едаш, може и ич :)

По три пати на ден јадам, а пак сум турте бе луѓе!!!!!:):toe:

:pos::pos::pos::pos: Тамарче :back: Не си турте, Ши....Тамам си.:)

Иначе да манам еден едит

По 2 пати...кај 3 саат и во 11/12.

Ама сладолед обавезно(не го сметам за оброк)

зависи кога станам од спиење ..ако станам после 4 јадам еднаш
ако не 2 пати..а сладолед не го рачунам тука.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom