Koлку од вас имаат профил на Facebook?

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој да ми каже дали може да ја избиршам таа играта Пет социети.ватевр. Да нема мое пет таму.

во долниот лев агол имаш aplications таму ке одиш edit aplications и ке и направиш remove на иксот и нема да ја имаш веке таа апликација

i jas imam profil na facebook, a dali mozi nekoj da mi kazi kako da pisvam so makedonski font na facebook?

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=571

Немам профил на ФБ. Ќе отворам, не дека осеќам некоја потреба да го имам, ама нејќам да бидам единствениот кој нема.

хихихихи..
resistance is futile?!?!

знам ми нема спас...

Имам еден проблем.Десно гледам дека имам пријатели онлајн,а кога пишувам кажува дека се офлајн.Всушност никогаш и не ме покажувало дека сум онлајн.Ај некој ако знае како да го решам ова нека кажи.

Па иам профил.
Го иам за да го иам, не шо сакам да иам, туку имаат другарите да иам и јас. Зш да не?

Имам. Го направив пред неколку месеци за да бидам во контакт со луѓе со кои поретко се гледам, а почнав да играм и Mafia Wars, зараза е играта.

Имам Facebook профил ама ретко сум online само кога ми се игра покер инаку не се замарам многу со анимации, апликации и др. глупости...

Отворив профил, пред неколку дена (да и мене ме асимилираа). Не е нешто посебно. Игри не играм. Многу ми е ретардирано да трошам време на тоа. Слики да ставам... ме мрзи, а и немам некои баш добри ко за на фб. Сеа засега, единствено корисно нешто од ова чудо е што ќе можам да се поврзам со некои стари другари од основно и од средно и да одржиме контакт.:toe:

Имамммммммммм! и по цела ден сум уклучена :vozbud: си решавам тестови, си го играм миленичето (Лука:back:) и многу си го засакав :pipi: , играм покер имам 4 милиони :vozbud:, а од вчера почнав и една друга игра да играм со ресторан :kafe: :helou:

imam i oci mi pagat od nego veke....koga sum doma nema sansi da ne sum onnline :baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom