Koлку од вас имаат профил на Facebook?

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Во последно време го користам само да го тргнам тагон од сликите каде шо сум 'заскитал' :)))
Еве го.

Се сеќавам дека кога прв пат отворив, имав 30 пријатели, затоа што никој немаше facebook, јас по грешка го отворив, потоа го избришав и откако се популаризираше, пак си го вратив. За тепање време онака и за пронаоѓање на изгубени контакти си е супер. Мразам само кога ќе ме адне некој што нит знае која сум нит има појма туку аднува луѓе само за да има повеќе пријатели на сметка. Често си правам рифреш и си бришам некои луѓе кои навистина појма немам кои се.

Го чувам уште, ама ми здосади, влегувам онака да поправам муабет со некое дете и се гаснам.

на FB сум главна фаца... така ми излезе на задњиот квиз!! :baeh:

Ако мојт помош малце...
Пробав да си го сменам името во Fantom Ognjan, ми излезе следново:

Your name change request has been rejected by our automated approval system.

Еј ако некое женско (или по некоја чудна случајност машко :icon_lol:) игра Sorority life, нека ми пише. Се заразив со играва, па барем да си аднам некоја sister од Кајгана (покрај тие што ги имам). :) ОМГ, не сум нормално ко оглас да сум напишала!:nesvest::pos2:

Оф сесро, што не кажеш. Праќај покана, ќе асептнам. :back:

Еве го и мојот, си го патентирав Флејмофспирит додека не ми го здиплил некој. :vozbud:

Јас отворив фб само за покер да играм.Немав ни слика ,а после ставив.
А инаку сега ми се здосади покерот и не го уклучувам , коа ќе ми текне и кога ќе нема што да правам па уклучувам и покерот али не е ко на почетокот.Кога го отворив цело време бев на покер :)

Прво немав, а сите имаа, па решив да отворам. Се заразив и ја малце ама сеа се осеќам глупо зашто трошам време на тоа па решив да го ограничам на некои 5-10 мин. дневно... почнувајќи од денеска. Па ај да видиме како ќе се одвива ситуацијата.:smir:

Имам и доста време сум online на него :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom