Koлку од вас имаат профил на Facebook?

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Facebook вклучувајќи го и Hi5 за помладите се едно од најголемите срања на интернетов.

Tocno oti ima mnogu povekje aplikacii i dodatoci od hi5 ama stvarno ne e toa pricina da se digne race od stranicata, ednostavno si prifakjas so ti odgovara i odbivas so ti se cini nepotrebno. I jas iam profil i nogo povekje pravi kejf od ostanatite stranici oti si mojs da si prakjas kafinja, gushki, baknezi, mecinja, razni podaroci....abe 300 gluposti ama pak stosno e

Имам ама не сум се логирал 3 месеци,едноставно не се замарам со тоа.:toe:

Имам ама ко да немам, ме мрзи да се замарам со тоа, гледам само ми пишува некој:wink:

Facebook вклучувајќи го и Hi5 за помладите се едно од најголемите срања на интернетов.

Може да се каже.Не ја гледам поентата во тие профили.Дали да се покаже што поседуваш,дали најголем број коментари...У секој случај, немам такво нешто :)

Пред два-три дена и јас сум член на фејсбукот...Ме напнаа буквално луѓево. Па ај да им попуштам. :toe:

Испадна дека сум имал пред 1 година ама сум го блокирал дека наводно тапа ми било пред една година, ама не сега :)

Имам фејсбук и сум фенси, муахахахаха!

*фенси, hell not xD

Имам hi5 ама не сум влегол може има 2-3 месеци и ќе го избришем кога нема да ме мрзи, а Facebook нема шанси да отварам баш заради тоа што е во мода :)

Имам профил на Фејсбук, ама онака чат-пат го користам, колку да се рече. Да седнам да барам "пријатели",абе гитла, нема шанси.:helou:

Имам профил на facebook имам и пишано во групата кој ми е :wink:.Супер ми е facebook често го користам скоро секој ден:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom