Koлку од вас имаат профил на Facebook?

Член од
15 мај 2008
Мислења
83
Поени од реакции
2
Facebook вклучувајќи го и Hi5 за помладите се едно од најголемите срања на интернетов.

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
I ja imam Fejspljuk.
I sum mnogu sreken.
Fala ti drag Fejsmljuk. Te ljubam. Happily ever after after all. :)

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
Tocno oti ima mnogu povekje aplikacii i dodatoci od hi5 ama stvarno ne e toa pricina da se digne race od stranicata, ednostavno si prifakjas so ti odgovara i odbivas so ti se cini nepotrebno. I jas iam profil i nogo povekje pravi kejf od ostanatite stranici oti si mojs da si prakjas kafinja, gushki, baknezi, mecinja, razni podaroci....abe 300 gluposti ama pak stosno e

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Имам ама не сум се логирал 3 месеци,едноставно не се замарам со тоа.:toe:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Имам ама ко да немам, ме мрзи да се замарам со тоа, гледам само ми пишува некој:wink:

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Facebook вклучувајќи го и Hi5 за помладите се едно од најголемите срања на интернетов.
Може да се каже.Не ја гледам поентата во тие профили.Дали да се покаже што поседуваш,дали најголем број коментари...У секој случај, немам такво нешто :)

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Пред два-три дена и јас сум член на фејсбукот...Ме напнаа буквално луѓево. Па ај да им попуштам. :toe:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Испадна дека сум имал пред 1 година ама сум го блокирал дека наводно тапа ми било пред една година, ама не сега :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Имам фејсбук и сум фенси, муахахахаха!

*фенси, hell not xD

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Имам hi5 ама не сум влегол може има 2-3 месеци и ќе го избришем кога нема да ме мрзи, а Facebook нема шанси да отварам баш заради тоа што е во мода :)

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Имам профил на Фејсбук, ама онака чат-пат го користам, колку да се рече. Да седнам да барам "пријатели",абе гитла, нема шанси.:helou:

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Имам профил на facebook имам и пишано во групата кој ми е :wink:.Супер ми е facebook често го користам скоро секој ден:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom