Koлку од вас имаат профил на Facebook?

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Имам и зависник сум од ФБ и Мајспејс и се зачленив во групата Кајгана.

Имав профилл.. па еднооо време си го избришаавв.. и сегаа пак го активирав.. интересно ми е.. На почетокот мислев дека е досадно.. пошо нема скин и такви раб.. Но подоцна видов дека е мн поинтересен од хи5.. :pipi::pipi:

Немам... имам на хи5 и мајспејс ама и таму не проаѓам многу време... некако ми се гледа ко дебилска работа тоа...

:helou: Јас се разбудувам и легнувам со ФБ, и на работа и дома сум нон стоп online. Зависник сум, си признавам :kesa:

Имав и зараза ми беше па го избришав пред скоро профилот

јас сум тапа фраер, неам ни мајспејс, ни хи5 ни фејсбук...порано имав хи5, многу време одзима, а не дава никаков резултат.не фала.

Epten zaviskin sum od facebook go imam 3 godini no ovaa poslednava nemat den bez da se ukljucham barem ednash mnogu golema zavisnost beter nego droga :tapp::tapp:

Јас иам профил на фејсбук...И ја имав среќата една личност шо ја блокнав на мсн да ме најде таму и да ме праша шо ме нема на мсн....

Не знам дали иам прјавено, али има и ја. Го шие на хајфајф без да моеш коментари со слики, замисли да моеше :D

Имам,ама мајспејс ми е некако светска работа :) :pipi:

Не знам дали иам прјавено, али има и ја. Го шие на хајфајф без да моеш коментари со слики, замисли да моеше :D
Мислам дека се тргнати слики заради превентива. Ако е дозволен код, ќе имаше многу пробивања по профилите x)

Иначе имам ама ич не ми е среден не користам такви работи ме мрзи :drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom