Колку лесно се заљубувате?

• Креатор на темата Креатор на темата *Smurfette*
  • Време на започнување Време на започнување
se slagam so tebe treba trpenie-spasenie ama.....od prva e najdobro ja mnogu pagam na faca. toa e.....

за жал лесно се заљубувам и секад на крај сум повредена...
али сепак има позитивно нешо тука ,ко шо брзо можам да засакам можам и да отсакам :)))

Многу тешко се вљубувам.За да се заљубам треба да бидам со прво со дечкото,значи да сме во врска,па зависи како ќе се понаша со мене,па да пројде некое време за да се осигурам дека му значам нешто на него за да се заљубам во него.
Инаку,за свиѓање,ехее ми се свиѓале милиони,ама не сум била заљубена,барем не сеуште,и не можам да се заљубам во некого ако не бидам со него,па ваљда нема само од гледање да се заљубам.

за жал лесно се заљубувам и секад на крај сум повредена...
али сепак има позитивно нешо тука ,ко шо брзо можам да засакам можам и да отсакам :)))
исто! :smir: ептен брзо се заљубувам и баш за тоа се нервирам! но ако сакам да го заборавам, го правам тоа за кратко време!

Порано многу често и брзо, а сега ми треба време и време додека тоа да се случи.Се е тоа поради промена на карактер и свакањето околу љубовта.

Многу тешко се заљубувам ретко во некоја да се заљубам ама кога ќе се заљубам во вистинската што мислам дека е тогаш тешко дека ќе ја отсакам:wub:

Мислам дека лесно се заљубувам, т.е. тоа не е баш заљубување ама ај..

Мн тешко се заљубувам!Т.е. се немам заљубено до сега..можеби сум уште мала а можеби и ми е страв.Само знам дека ако се заљубам типот треба да ме плени целосно(психички и физички) али такви ств не се планираат може и да е некој...незнам како да го наречам :toe: па што биде нека биде...:pipi:

Па понекогаш многу брзо можам да се загреам за некоја момичка, ама исто толку брзо и да оладам...

Е сеа за заљубување... незнам :)

МОЖАМ да се заљубам лесно!!!:helou:

Тешко се заљубувам !!! Али коа ќе се заљубам па,тешко се одљубувам :) :toe:

многу лесно може да се заљубам ,а исто тка и ного лесно се одљубувам

Тешко се заљубувам а уште потешко се одљубувам.. За сакање е рано.. Али заљубеноста сепак е тука :) .. Не сум заприметила што ме плени кај некој тип во кој што се заљубубам.. Најверојатно сите негови мани и доблести.. Секогаш е така.. :) Барем кај мене..

Тешко се заљубувам.
Некој си безвезни симпатии одма ми се појавуваат.Па на моменти ме фаќа и некоја љубомора и не ми е сеедно за некои работи.Но онака да се затрескам апла да се заљубам богами треба да се помачиш.:smir:
Ама кога ќе се заљубам многу,многу тешко можам да прекинам да сакам некој...Е то е веќе лошо:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom